ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τούρτα της μαμάς Επ32 | Colpo Grosso

Η επιστροφή στην οικογενειακή στέγη του χωρισμένου πλέον Κυριάκου θα φέρει σε απόγνωση τους πάντες!

Κατάθλιψη-νηστεία-απόγνωση-αλλόκοτη συμπεριφορά και μαύρο κλάμα είναι λίγα απ’ τα χαρακτηριστικά των ημερών. Η Βέτα, ακολουθώντας την βαθιά παράδοση των εν διαστάσει συζύγων, θα προσπαθήσει να πληγώσει τον «νεκρό» Κυριάκο στερώντας του το δικαίωμα σε επαφή με το παιδί. Οι πολεμικές ιαχές που θα ακουστούν κι από τους πιο ψύχραιμους θα σημάνουν το τέλος της ανοχής και αντοχής και το σχέδιο απαγωγής του Μάριου μπαίνει σε εφαρμογή! Με την αμέριστη βοήθεια του πιτσιρικά το σχέδιο θα στεφθεί με επιτυχία και η χαρά θα επιστρέψει στα Πετράλωνα μέχρι την έφοδο της Βέτας στο σπίτι συνοδεία της αστυνομίας που θα εκτροχιάσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα οδηγώντας τον Κυριάκο λίγο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού…

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ)



Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Επ32 | Colpo Grosso εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas-ep32-colpo-grosso/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τούρτα της μαμάς Επ32 | Colpo Grosso Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">