ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό:Προσφορές 60.000 χιλιάδων ευρώ το τ.μ. στον Μarina Tower !


Το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα , ο Μarina Tower , παρουσιάστηκε από τα στελέχη της Lamda Development  και ασφαλώς θυμίζει το 
Bosco Verticale του Μιλάνου , το οποίο είχαμε παρουσιάσει τοπικά από τον Γλυφάδα web.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

''Αν δεν μπορείς να φυτέψεις πράσινο οριζοντίως, βάλ’το καθέτως'' είπαν οι σχεδιαστές του  Bosco Verticale στην Ιταλία το 2013 και κατασκεύασαν το διπλό συγκρότημα ουρανοξυστών με διαμερίσματα καθώς και καταστήματα , όμως , στην περίπτωση του Ελληνικού είναι σαφές ότι δεν λείπει ο χώρος ώστε το πράσινο να είναι οριζόντια αντί κάθετα.


Βλέποντας στην συνέχεια τους ουρανοξύστες του Μιλάνου πράγματι διαθέτουν πολύ πράσινο, σε πλήρη αντιδιαστολή του σχεδίου του  Μarina Tower στο οποίο το πράσινο αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο.

Να σας θυμίσουμε ότι η lamda development  έχει παρουσιάσει μια σειρά από σχέδια εντελώς διαφορετικά αναφορικά με τους ουρανοξύστες, το θέμα του δημοσιεύματος όμως δεν είναι αυτό, άρα θα σταθούμε στο κύριο θέμα μας.

Ο Bosco Verticale στο Μιλάνο της Ιταλίας

Προσφορές 60.000 χιλιάδων ευρώ το τ.μ. στον Μarina Tower !

Είναι δυνατόν να γίνονται προσφορές για διαμερίσματα στον υπό ανέγερση ουρανοξύστη με τιμή 60.000 χιλιάδες ευρώ το τ.μ. ; 

Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι προσφέρουν πριν την κατασκευή του κτιρίου 60.000 χιλιάδες ευρώ το τ.μ ; Επιθυμούμε να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία όσων προσφέρουν 60.000 χιλιάδες ευρώ το τ.μ , ώστε να εξετάσουμε ποιοι είναι , που αποσκοπούν, και τι επιδιώκουν.

Όταν ο επενδυτής και η κατασκευάστρια εταιρία αναφέρουν ότι η επένδυση θα προβεί ωφέλιμη για το σύνολο της κοινωνίας , της χώρας, καθώς και των τοπικών κοινωνιών, αξίζει να αναφερθεί ότι η διαμόρφωση όρων τα διαμερίσματα του Μarina Tower να τιμώνται 25 - 60 χιλιάδες ευρώ το τ.μ. σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί τους υπολοίπους.

Στην ίδια περιοχή, στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, των δήμων Γλυφάδας - Ελληνικού, θα έχουμε αντικειμενική αξία  25 - 60 χιλιάδες ευρώ το τ.μ.  στον Μarina Tower , και ακριβός απέναντι σε νεοδμητα κτίρια η τιμή θα είναι πολλαπλάσια υποδεέστερη.

Αν επιχειρηθεί σε νεόδμητα κτίρια έναντι του Μarina Tower να προκύψει μια αντίστοιχη τιμή το τ.μ είναι ξεκάθαρο ότι κανείς μέσος πολίτης δεν θα μπορεί να αποκτήσει ένα διαμέρισμα - πρώτη κατοικία το οποίο θα τιμάται 25 - 60 χιλιάδες ευρώ το τ.μ. 

Παρακαλούμε θερμά και δημόσια την εταιρία να μας παρέχει μια εξήγηση αν πράγματι οι φήμες για προσφορές 60.000 χιλ. ευρώ το τ.μ αληθεύουν , καθώς επίσης , και μια αιτιολόγηση της ωφέλειας των τοπικών κοινωνιών από την εν λόγω επένδυση σύμφωνα όσων προαναφέρθηκαν.
Σημείωση: Οι 60.000 χιλ. ευρώ το τ.μ ακούστηκε από την δημόσια ραδιοφωνία Ε.Ρ.Τ πρώτο πρόγραμμα, καθώς επίσης έχει γραφεί και σε ορισμένα sosial media.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό:Προσφορές 60.000 χιλιάδων ευρώ το τ.μ. στον Μarina Tower ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">