ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Το πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς με 2-0 σετ (7-5, 7-6/5) από τους Κάμερον Νόρι και Ζαούμ Μουνάρ, αποχαιρετώντας το ταμπλό των διπλών στο Γουίμπλεντον από τον πρώτο γύρο.

Σε ένα πολύ κλειστό ματς (με μόλις ένα μπρέικ, στο 12ο γκέιμ του 1ου σετ), τα δύο αδέρφια δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη Grand Slam νίκη τους κι αποχαιρέτησαν το τουρνουά, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε και από το μονό στον πρώτο γύρο. Οι νικητές, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν είτε τους Νο5 του ταμπλό, Ντόντιτς/Πολάσεκ, είτε τους Γκόμπος/Μαρτίνεζ.

Οι δύο Έλληνες αθλητές έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν με μπρέικ στην εκκίνηση του αγώνα και στο 5-5 όταν είχαν δύο μπρέικ-πόιντς, αλλά δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το γκέιμ, χάνοντας εντέλει και το σετ με 7-5 αμέσως μετά.

Το δεύτερο σετ κύλησε χωρίς μπρέικ, με τους Νόρι και Μουνάρ να είναι πολύ πιο ψύχραιμοι στο τάι-μπρέικ. Αν κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσβησε» τα δύο πρώτα ματς-μπολ των αντιπάλων του στο 6-3, μειώνοντας σε 6-5, στο τρίτο «χτύπημα» των αντιπάλων τους δεν μπόρεσε να περάσει το φιλέ και τα αδέρφια Τσιτσιπά έμειναν εκτός συνέχειας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για τα αδέρφια Τσιτσιπά εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/tennis/goyimplenton-apokleismos-ston-proto-gyro-gia-ta-aderfia-tsitsipa/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γουίμπλεντον: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο για τα αδέρφια Τσιτσιπά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">