ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής και στο Πάτημα Ελευσίνας – Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής αλλά και στο Πάτημα Ελευσίνας. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα στον Βαρνάβα ξέσπασε σε δασική έκταση και για να μην περάσει σε κατοικημένη περιοχή σήμανε επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 10 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα αλλά και εθελοντές, ενώ επιχειρούν για την κατάσβεσή της 3 ελικόπτερα και 3 καναντέρ. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ωστόσο βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Βαρνάβα. Στόχος της Πυροσβεστικής είναι να ελέγξουν άμεσα την πυρκαγιά ώστε να μην περάσει σε κατοικίες.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Πάτημα Ελευσίνας, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν και σήμερα ήταν άμεση η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής και στο Πάτημα Ελευσίνας – Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/pyrkagia-ston-varnava-attikis-kai-sto-patima-eleysinas-amesi-kinitopoiisi-epigeion-kai-enaerion-dynameon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής και στο Πάτημα Ελευσίνας – Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">