ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτοψία Πλακιωτάκη στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχείς έλεγχοι από το Λιμενικό

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε στις 6 το πρωί ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης προκειμένου να ενημερωθεί πως εξελίσσονται οι έλεγχοι σε ταξιδιώτες από το προσωπικού του Λιμενικού. Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για ασφαλή ταξίδια, ενώ οι έλεγχοι γίνονται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Όπως είπε, μόνο την τελευταία εβδομάδα -δυστυχώς- δεν επιβιβάστηκαν στα πλοία, περισσότερα από 4.500 άτομα.

Ο υπουργός κάλεσε τους πολίτες να προσέρχονται 1,5 ώρα νωρίτερα και να έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Ο υπουργός ρωτήθηκε για το αν θα αφορά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το Λιμενικό Σώμα, είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τα δεδομένα με κυρίαρχο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά.

Ερωτηθείς για το ποσοστό εμβολιασμένων στο Λιμενικό Σώμα, σημείωσε ότι το ποσοστό όσων έχουν κάνει το εμβόλιο στο Λ.Σ. είναι στο μέσο εθνικό όρο και προσέθεσε “παρακινούμε τα στελέχη του Λιμενικού όπως και όλο τον κόσμο, να εμβολιαστούν”.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Αυτοψία Πλακιωτάκη στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχείς έλεγχοι από το Λιμενικό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/aytopsia-plakiotaki-sto-limani-toy-peiraia-synecheis-elegchoi-apo-to-limeniko/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτοψία Πλακιωτάκη στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχείς έλεγχοι από το Λιμενικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">