ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eνέδρα σε περιπολικό της ΕΛΑΣ από ομάδα Ρομά στο Κορωπί – Δύο συλλήψεις

Με μια εβδομάδα σχεδόν καθυστέρηση έγινε γνωστό ένα ανησυχητικό περιστατικό που αφορά την ενέδρα σε περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας από ομάδα Ρομά, στο Κορωπί, με αίσια ευτυχώς έκβαση για το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και του Κώστα Παπαδόπουλου, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, 30 Ιουνίου, ένα περιπολικό πέρασε μέσα από έναν καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί και κατευθύνθηκε προς ένα σημείο όπου έκανε στατική φύλαξη.

Ένα όχημα, με ένα οδηγό τους πλησίασε και τους είπε ότι κατά τη διέλευσή τους χτύπησαν ένα σκυλί και τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν. Όντως έτσι και έγινε. Την ώρα που το περιπολικό εισήλθε στον καταυλισμό, ένα άλλο όχημα μπήκε μπροστά τους και τους εγκλώβισε. Την ίδια στιγμή μια ομάδα 20 – 25 ατόμων τους προσέγγισε και με πέτρες, μπουκάλια, κλοτσιές και γροθιές προκάλεσε μεγάλες φθορές στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί διέφυγαν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων που έστησαν την ενέδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών της επίθεσης στο περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος / ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Eνέδρα σε περιπολικό της ΕΛΑΣ από ομάδα Ρομά στο Κορωπί – Δύο συλλήψεις εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/enedra-se-peripoliko-tis-elas-apo-omada-roma-sto-koropi-dyo-syllipseis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eνέδρα σε περιπολικό της ΕΛΑΣ από ομάδα Ρομά στο Κορωπί – Δύο συλλήψεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">