ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Food safari: Θαλασσινά | Ψάρια σε ένα σκεύος

(Διαθέσιμο έως 25/7/2021)
Η απλότητα του να μαγειρεύεις και να σερβίρεις ψάρια και θαλασσινά σε ένα σκεύος είναι σήμα κατατεθέν πολλών γαστρονομικών παραδόσεων. Η σεφ Άντζι Χονγκ μοιράζεται τα μυστικά ενός βιετναμέζικου πιάτου που ετοιμάζεται σε πήλινο σκεύος. Η συνταγή ξεκινά με την προμήθεια των πιο φρέσκων υλικών.
Ο σεφ Κρις Γουέισαμ (Po’ Boy Quarter, East of Everything) μαγειρεύει τη δική του εκδοχή ενός κλασικού πιάτου της Λουιζιάνα με καραβίδες και μια πικάντικη βάση. Σερβίρει ένα βουνό από θαλασσινά με γαρίδες και καβούρια.
Ο Βέλγος σεφ Ντέιβιντ Κουμόν (Moxhe) ετοιμάζει μύδια με κρεμμύδι και λευκό κρασί και μας δείχνει πώς τρώνε τα μύδια στο Βέλγιο με το κέλυφος σαν λαβίδα.
Ο Περουβιανός σεφ και καθηγητής Χόρχε Τσακόν ετοιμάζει την παριχουέλα στο σπίτι του στο Σίδνεϊ και μοιράζεται τα μυστικά του ζωμού ψαριών.
Η καταγόμενη από την Ταϊλάνδη σεφ και αγρότισσα Παλίσα Άντερσον (Boon Café) ετοιμάζει «τζανγκλ κάρι» με ταούκι, ενώ ο Ισπανός σεφ Χεράρντο Ιγκλέσιας μαγειρεύει φιντεουά στο σκεύος της παέγιας σε μια προβλήτα στη Βικτώρια.



Το άρθρο Food safari: Θαλασσινά | Ψάρια σε ένα σκεύος εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xena-docs/food-safari-thalassina-psaria-se-ena-skeyos/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Food safari: Θαλασσινά | Ψάρια σε ένα σκεύος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">