ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, η Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, η Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ»

Συνεχίζεται το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν είναι διόλου απίθανο να επιστρέψει στο λιμάνι, παρόλα αυτά για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντουλά, μέσω του Sportitalia, η ιταλική ομάδα δεν πρόκειται να αφήσει τον Μανωλά να φύγει με ένα ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κώστα Μανωλα αλλά ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Sportitalia.

Επιμέλεια: Νικηταράς Θάνος

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, η Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/podosfairo/superleague/olympiakos/italika-mme-o-olympiakos-epimenei-gia-manola-i-napoli-den-peftei-kato-apo-ta-10-ekat-eyro/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, η Νάπολι δεν πέφτει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">