ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας

Ένα… αχ, αυτό περιέχει ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης δεν κατάφερε για λίγο να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά:

Μια… χεριά ήθελε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης για να πάρει την τρίτη θέση. Τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο S12 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε τέταρτος με χρόνο 1:02.16 την τρίτη ημέρα των αγώνων.

Εβδομος ο Κουλούμογλου στα -59 κιλά με 163 κιλά

Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Πασχάλης Κουλουμόγλου στον τελικό των -59 κιλών στην άρση βαρών. Ο Έλληνας αθλητής σήκωσε 163 κιλά στη δεύτερη προσπάθεια του και πήρε την έβδομη θέση.

Εβδομη η Ποιμενίδου στην τοξοβολία με προσωπικό φετινό ρεκόρ

Η Δωροθέα Ποιμενίδου μετά την ολοκλήρωση των βολών ήταν έβδομη με σκορ 586.

Τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σελενγκέ Ντεμπερέλ (Μογγολία)-Μιλένα Ολζέφσκα (Πολωνία) θα αντιμετωπίσει η Δωροθέα Ποιμενίδου στον γύρο των 16 για το Ολυμπιακό τόξο.
Οι νοκ άουτ αγώνες θα γίνουν στις 2 Σεπτεμβρίου. Η επίδοση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (Νο-11 στην παγκόσμια κατάταξη) ήταν 586 βαθμοί που αποτελεί προσωπικό εφετινό ρεκόρ.

Έχασε από τον Γκέργκελι ο Διαμαντής

Μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που είχε συνολική διάρκεια 3 ώρες και 16 λεπτά, ο Στέφανος Διαμαντής ηττήθηκε με 2-1 από τον Σλοβάκο Γκέργκελι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παραολυμπιακού τουρνουά τένις με αμαξίδιο.

Ένατος ο Χατζηκυριάκος

Στον γύρο των «16» ολοκλήρωσε τη θετική, πέρα από κάθε αμφιβολία, πορεία του στο Παραολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο ο Μάριος-Κανέλλης Χατζηκυριάκος.

Για τα νοκ άουτ της κλάσης 6 των ορθίων ηττήθηκε σήμερα με 3-0 σετ από τον Κινέζο Τσεν Τσάο, έμεινε εκτός 8άδας και παίρνει την 9η θέση.

Ανατροπή για τον Μάριο, νίκησε τον Ντετόνι

Η μέρα άρχισε υπέροχα για την ελληνική αποστολή! Με τρομερή ανατροπή από 0-2 πίσω στα σετ ο Μάριος-Κανέλλης Χατζηκυριάκος κατέβαλλε τον Χιλιανό Κριστιάν Ντετόνι με 3-2 και προκρίθηκε ως 2ος από το 1ο γκρουπ στους 10 καλύτερους του Παραολυμπιακού τουρνουά στην κλάση 6 των ορθίων!

Πηγή φωτό: paraolympic.gr

sports.ert.gr.



Το άρθρο Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/paraolympiakoi-agones-tokio-o-ellinikos-apologismos-tis-3is-imeras/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">