ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κούτσια -Με ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για αγορά»

«Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κούτσια -Με ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για αγορά»

H Τορίνο φέρεται να κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η ιταλική «Tuttomercatoweb», σύμφωνα με την οποία η πρόταση της Τορίνο αφορά τον δανεισμό του παίκτη, με ρήτρα αγορά του στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Τορίνο έχει βάλει στο στόχαστρο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ιταλική ομάδα έχει ήδη στείλει πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Γιώργου Κούτσια, με ρήτρα αγορά του στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν 17χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και έκανε επίσης το ντεμπούτο του στο UEFA Europa Conference League κόντρα στη Ριέκα. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Κ17 ετών (4 γκολ σε 3 αγώνες) και είναι έτοιμος να ανεβεί και στην Κ21», γράφει το δημοσίευμα.

Επιμέλεια: Νικηταράς Θάνος

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κούτσια -Με ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για αγορά» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/podosfairo/superleague/paok/i-torino-katethese-protasi-ston-paok-gia-daneismo-toy-koytsia-me-ritra-6-ekat-eyro-gia-agora/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κούτσια -Με ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για αγορά» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">