ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κούμαν: «Μπορείς να νιώσεις ότι ο Μέσι δεν είναι εδώ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε»

Κούμαν: «Μπορείς να νιώσεις ότι ο Μέσι δεν είναι εδώ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε»

«Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια για το ίδιο πράγμα, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και οι αντίπαλοι φοβούνται πάντα περισσότερο όταν ο Μέσι παίζει», δήλωσε ο Κούμαν στους δημοσιογράφους.

«Είναι επίσης το ίδιο για εμάς, αν δώσεις μια πάσα στον Μέσι, αυτός συνήθως δεν χάνει τη μπάλα. Μπορείς να νιώσεις ότι δεν είναι πια εδώ. Όλοι το ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές δυσκολίες στην αρχή του παιχνιδιού. Μας πίεσαν πολύ και τα πήγαν πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να παίξουμε με υπομονή.  Πρέπει να τονίσω τη στάση που δείξαμε στη συνέχεια. Νομίζω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιη γιατί αν παίζεις όπως παίζαμε σε ένα τέτοιο γήπεδο θα έχεις πάντα προβλήματα. Δεν έχω παράπονο για το αποτέλεσμα» κατέληξε.

sports.ert.gr.



Το άρθρο Κούμαν: «Μπορείς να νιώσεις ότι ο Μέσι δεν είναι εδώ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/koyman-mporeis-na-nioseis-oti-o-mesi-den-einai-edo-den-mporoyme-na-to-allaxoyme/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κούμαν: «Μπορείς να νιώσεις ότι ο Μέσι δεν είναι εδώ, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">