ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Θερμό» περιστατικό στην προπόνηση του Παναθηναϊκού – Χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες

«Θερμό» περιστατικό στην προπόνηση του Παναθηναϊκού – Χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες

«Άναψαν τα αίματα» στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» καθώς, σε ένα δυσάρεστο «εσωτερικό» επεισόδιο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες χειροδίκησε εναντίον του συμπαίκτη του, Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Αργεντινός μέσος, αντάλλαζε διάφορες κουβέντες με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη την ώρα μιας άσκησης, με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να τους στέλνει στο διπλανό γήπεδο για να προπονηθούν μόνοι τους.

Ακόμη και εκεί, οι ειρωνείες μεταξύ των δύο δεν σταμάτησαν, με αποτέλεσμα ο Βιγιαφάνιες να χάσει την ψυχραιμία του και να χειροδικήσει εις βάρος του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους και το τεχνικό τιμ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διώχνει και τους δύο από την προπόνηση και να τους στέλνει στη διοίκηση των «πρασίνων» για απολογία.

Μάλιστα, με εντολή του Σέρβου προπονητή, οι δύο παίκτες προπονήθηκαν μόνοι τους στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Παρασκευής (27/08) και δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό (Σάββατο, 28/08) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κορωπί.

Επιπλέον, αναμένεται να τιμωρηθούν με υψηλό πρόστιμο, με τον Αργεντινό να κινδυνεύει με μεγαλύτερη «καμπάνα», λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Θερμό» περιστατικό στην προπόνηση του Παναθηναϊκού – Χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/podosfairo/superleague/pao/thermo-peristatiko-stin-proponisi-toy-panathinaikoy-chtypise-ton-chatzigiovani-o-vigiafanies/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Θερμό» περιστατικό στην προπόνηση του Παναθηναϊκού – Χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη ο Βιγιαφάνιες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">