ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίσημο του Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ

Επίσημο του Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με ανακοίνωση τους επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια.

Αφού νωρίτερα η Γιουβέντους αποχαιρέτησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, σειρά πήρε η ομάδα του νησιού για να τον ανακοινώσει για τα δύο χρόνια και οψιόν για επιπλέον έτος.

Παράλληλα η Γιουβέντους έκανε γνωστές και τις λεπτομέρειες του deal με την Γιουνάιτεντ. Η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδες έκλεισε στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβληθούν σε διάστημα 5 ετών.

Επιπλέον, στη συμφωνία υπάρχουν μπόνους τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 8 εκατομμύρια ευρώ, εάν επιτευχθούν οι όροι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα που έλαβα από την ανακοίνωση την Παρασκευή. Ανυπομονώ να παίξω στο Ολντ Τράφορντ μπροστά από ένα γεμάτο γήπεδο και να δω ξανά όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα μετά τους διεθνείς αγώνες και ελπίζω να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν μπροστά μας»ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Επίσημο του Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B1/episimo-toy-ronalnto-stin-gioynaitent/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσημο του Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">