ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ (Live)

Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ από τις πανελλήνιες εξετάσεις. Θα σταλούν με sms στους υποψηφίους για να μάθουν οι επιτυχόντες το τμήμα στο οποίο εισήχθησαν.

  1. Δείτε Online εδώ

Αναλυτικά οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της εφαρμογής του results.it.minedu.gov.gr. και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο -Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) θα μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Κομβικό στοιχείο η εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Tο ertnews.gr παραμένοντας στο πλευρό των υποψηφίων θα παρέχει άμεση ένημερωση για τη δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τις επόμενες μέρες και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το υπουργείο Παιδείας, θα ενημερώσει σχετικά με τις ημερομηνίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια και αργότερα τις προθεσμίες για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή.

Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά των βαθμών – Δείτε τους πίνακες
Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες βάσεις εισαγωγής
Πανελλήνιες 2021: Εκτιμήσεις για τη διαμόρφωση των βάσεων εισαγωγής (video)

www.ertnews.grΤο άρθρο Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ (Live) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/en-anamoni-tis-anakoinosis-ton-vaseon-eisagogis-sta-aei/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ (Live) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">