ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς και τους ανεμβολίαστους

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Υγείας τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τα νέα μέτρα που αποσκοπούν στον έλεγχο της πανδημίας με επίκεντρο τους ανεμβολίαστους. Συμμετέχει η Διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

Τα μέτρα θα αφορούν τους ανεμβολίαστους πολίτες, τους κλειστούς χώρους εστίασης, διασκέδασης και λιανεμπορίου, τους χώρους εργασίας, τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με φυσική παρουσία στις σχολικές αίθουσες και τα πανεπιστήμια, ενώ θα υπάρχει και διατίμηση στα rapid test.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς και τους ανεμβολίαστους εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/featured/live-oi-anakoinoseis-ton-neon-metron-gia-ton-elegcho-tis-diasporas-kai-toys-anemvoliastoys/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς και τους ανεμβολίαστους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">