ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίθανο περιστατικό στο Νις-Μαρσέιγ, οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες (video)

Απίθανο περιστατικό στο Νις-Μαρσέιγ, οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες (video)

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στις Νις και Μαρσέιγ.

Στο 74ο λεπτό του αγώνα στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Νις χάρη στο γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ από το 49′, η Μαρσέιγ κέρδισε κόρνερ, με τον Ντιμίτρι Παγιέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Οι οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον μεσοεπιθετικό των Μασσαλών την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ και εκείνος αντέδρασε, σηκώνοντας το μπουκάλι και πετώντας το πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονταν φίλοι των γηπεδούχων.

Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα, δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και σε άλλους παίκτες της Μαρσέιγ.

Παρά την προσπάθεια των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και ποδοσφαιριστών της Νις να αποτρέψουν την επίθεση, εν τέλει η διαιτητική ομάδα μαζί με τις δυο ομάδες, επέστρεψαν στα αποδυτήρια.




Το άρθρο Απίθανο περιστατικό στο Νις-Μαρσέιγ, οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/diethni/gallia/apithano-peristatiko-sto-nis-marseig-opadoi-epitethikan-stoys-paiktes-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίθανο περιστατικό στο Νις-Μαρσέιγ, οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">