ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι πρώτοι των πρώτων των Πανελληνίων Εξετάσεων μιλούν στην ΕΡΤ (video)

Τους πρώτους των πρώτων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων, σε μια δύσκολη χρονιά, φιλοξένησε η ΕΡΤ: τη Σοφία Βάγια, η οποία 19.866 μόρια αρίστευσε και πέρασε πρώτη στη Νομική Αθηνών και ο Κοσμάς Κατρούνας που συγκέντρωσε 18.945 μόρια και εισέρχεται τρίτος στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ .

««Η νομική ήταν από μικρή το όνειρό μου. Ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου. Παρατήρησα ότι είχα στα θεωρητικά μαθήματα μία κλίση, στο λόγο ήμουν αρκετά καλή οπότε (η νομική) ήταν μια καλή επιλογή», δήλωσε στη αριστούχος της Νομικής Αθηνών.

«Πριν δώσω Πανελλήνιες περίμενα ότι η επίδοσή μου θα ήταν καλή γιατί ήμουν μελετηρή, οργάνωνα το διάβασμά μου και ήταν καλή η επίδοσή μου. Σε καμία περίπτωση, δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν τον Ιούνιο, όταν ανακοινώθηκαν τα μόρια, και είχα μείνει έκπληκτη». Σχολιάζοντας τη φοίτηση εν καιρώ κορονοϊού, η πρώτη των πρώτων είπε ότι «ενώ αρχικά πίστευε ότι αυτή η κατάσταση θα την βάλει σε αδράνεια, μετά από καιρό βρήκα τις ισορροπίες και τελικά με βοήθησε».

«Όνειρο ζωής το να μπω στη δημοσιογραφία» είπε ο Κοσμάς Κατρούνας, δηλώνοντας στην ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Ελίνα Κολύβα, ότι αυτή ήταν η πρώτη του επιλογή. «Νιώθω δικαιωμένος που πέτυχα στον στόχο μου και πολύ χαρούμενος».

Και τα δύο παιδιά δήλωσαν ότι έχουν εμβολιαστεί για να ζήσουν τη φοιτητική ζωή και να παρευρεθούν στα αμφιθέατρα.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα / ΕΡΤ

 

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Οι πρώτοι των πρώτων των Πανελληνίων Εξετάσεων μιλούν στην ΕΡΤ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/oi-protoi-ton-proton-ton-panellinion-exetaseon-miloyn-stin-ert-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι πρώτοι των πρώτων των Πανελληνίων Εξετάσεων μιλούν στην ΕΡΤ (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">