ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στην πρόβα τζενεράλε

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στην πρόβα τζενεράλε

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους Ματέο Γκαρσία στο 38′ και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 80′ να πετυχαίνουν τα γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση, παρόλα αυτά μετά το 60′ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να ισορροπήσει και στη συνέχεια να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1.

Σούπερ Άρης στο πρώτο και γκολ με Γκαρσία

Ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρολεύκους» να δυσκολεύονται να επιτεθούν.

Μόλις στο 7′ ο Μάνος απείλησε την εστία του Κρίστινσον, καθώς μετά από φανταστική πάσα του Ματέο Γκαρσία βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, πριν όμως προβάλει να σουτάρει ο Λάλα με σωτήριο τάκλιν αποσόβησε τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και από το 14′ έως το 17′ απείλησαν με Μπερτόγλιο (δύο φορές) και με Σάσα την εστία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν στο 19′ με κεφαλιά του Ελ Αραμπί, η οποία κατέληξε άουτ.

Επόμενη μεγάλη φάση του ματς ήταν το γκολ του Άρη με τον Ματέο Γκαρσία του 38′, έπειτα από σέντρα του Μαντσίνι. Ένα γκολ στο οποίο είχε συμμετοχή και ο Εντιαγέ, καθώς έκλεψε τη μπάλα από τον Ξενιτίδη.

Παρά το γκολ οι «κιτρινόμαυροι» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 42′ ο Μπα ήταν αυτός που σταμάτησε τον Μπερτόγλιο προτού «εκτελέσει» τον Κρίστινσον. Ενώ και στο 44′ ο Μάνος βρέθηκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως κλείστηκε καλά από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και δεν τέλειωσε σωστά τη φάση.

Χαρακτηριστικό της υπεροχή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, είναι πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε 8 τελικές, έναντι μόλις μιας που είχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ο Άρης, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός

Μεγάλη φάση για να κάνει το 2-0 έχασε ο Άρης με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Καρμπόβνικ να προλαβαίνει τον Μαντσίνι που ετοιμαζόταν να «εκτελέσει» τον Κρίστινσον. Με τον Ισλανδό να πραγματοποιεί φανταστική απόκρουση στο 52′ σε σουτ του Μαντσίνι.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι στο επόμενο λεπτό, καθώς σε σέντρα του Μαντσίνι η μπάλα κόντραρε στον Παπασταθόπουλο και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

Στον Ολυμπιακό ανησύχησαν στο 59′, όταν ο 20χρονος Μαυρουδής πήρε τη θέση του Ξενιτίδη, ο οποίος πάτησε άσχημα στο γρασίδι και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο 64′ ο Ιτούρμπε που είχε μπει πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο έδειξε την κλάση του, καθώς έκανε μια φανταστική ντρίπλα πάνω στους Καρμπόβνικ-Βαλμπουενά και στη συνέχεια βρήκε τον Μαντσίνι μέσα στην περιοχή. Φανταστική όμως ήταν και η απόκρουση του Κρίστινσον στο σουτ του Μαντσίνι.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 80′, έπειτα από σέντρα του Εμβιλά. Ενώ το προηγούμενο λεπτό είχε χάσει μεγάλη φάση με σουτ του Τικίνο, την οποία απέκρουσε ο Ντένις.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σάκιτς, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Εντιαγέ (90′ Μαρμαρίδης), Σάσα, Μαντσίνι (82′ Ματίγια), Μπερτόγλιο (82′ Χαϊροβιτς), Γκαρσία (61′ Ιτούρμπε), Μάνος (90′ Γκάνεα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Λαλά (82′ Αποστολόπουλος), Παπασταθόπουλος (71′ Παπαδόπουλος), Μπα (90′ Κινκουέ), Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης (59′ Μαυρουδής), Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες (70′ Μπα), Τικίνιο, Αραμπί.

Γράφει: Θάνος Νικηταράς

sports.ert.gr.



Το άρθρο Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στην πρόβα τζενεράλε εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/podosfairo/superleague/aris-olympiakos-1-1-moirasia-stin-prova-tzenerale-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στην πρόβα τζενεράλε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">