ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συντάξεις Οκτωβρίου: Αύριο πληρώνονται (από απόψε στα ΑΤΜ) για δικαιούχους ΙΚΑ που ο AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9

Αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

  • Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ των τραπεζών την προηγούμενη ημέρα από την καταβολή τους, αργά το απόγευμα.

www.ertnews.grΤο άρθρο Συντάξεις Οκτωβρίου: Αύριο πληρώνονται (από απόψε στα ΑΤΜ) για δικαιούχους ΙΚΑ που ο AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/e-efka-oi-imerominies-pliromis-kyrion-kai-epikoyrikon-syntaxeon-oktovrioy-2021-2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συντάξεις Οκτωβρίου: Αύριο πληρώνονται (από απόψε στα ΑΤΜ) για δικαιούχους ΙΚΑ που ο AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">