ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο ο Μέσι ζητούσε από την Μπαρτσελόνα να μείνει ελεύθερος το 2020!

Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο ο Μέσι ζητούσε από την Μπαρτσελόνα να μείνει ελεύθερος το 2020!

Πριν από έναν χρόνο ο Λιονέλ Μέσι ζητούσε από την Μπαρτσελόνα να μείνει ελεύθερος. Τελικά ο Αργεντινός σταρ ανακοίνωνε πως τελικά θα παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Βέβαια η παραμονή του στο «Καμπ Νου» δεν ήταν και τόσο μακροχρόνια, καθώς έφυγε φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Mundo Deportivo λοιπόν δημοσιεύει σήμερα (5/9) την επιστολή που είχε στείλει ο Μέσι το καλοκαίρι του 2020 στην Μπαρτσελόνα και με την οποία ζητούσε να μείνει ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα είχε παρέλθει, με αποτέλεσμα να τεθεί σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του εγγράφου.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

sports.ert.gr.



Το άρθρο Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο ο Μέσι ζητούσε από την Μπαρτσελόνα να μείνει ελεύθερος το 2020! εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/diethni/ispania/ayto-einai-to-eggrafo-me-to-opoio-o-mesi-zitoyse-apo-tin-mpartselona-na-meinei-eleytheros-to-2020/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο ο Μέσι ζητούσε από την Μπαρτσελόνα να μείνει ελεύθερος το 2020! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">