ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εισαγγελική παρέμβαση για τα δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως χειραγώγηση και κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα συσχετιστεί και η αναφορά που κατέθεσαν στις αρχές της εβδομάδας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έξι δικηγόροι.

Υπενθυμίζεται και η δική τους αναφορά στηρίζεται σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επίμαχο αυτό θέμα και ζητούν από τη δικαιοσύνης να ερευνήσει αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως της χειραγώγηση μετοχών εισηγμένων στο χρηματιστήριο, αλλά και της ενδεχόμενης διάπραξης του αδικήματος της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Εισαγγελική παρέμβαση για τα δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/eisaggeliki-paremvasi-gia-ta-dimosieymata-schetika-me-tin-ayxisi-metochikoy-kefalaioy-tis-dei/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εισαγγελική παρέμβαση για τα δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">