ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει σε μια φυλακή» – Τι λέει ο δικηγόρος της λίγο πριν από τη δίκη για την υπόθεση (video)

Την κατηγορούμενη θα αντιμετωπίσει η Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα, στην δίκη που ξεκινά την Τετάρτη 15/9, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Ενημέρωση 10-12», επισήμανε ότι η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα στο δικαστήριο για να πάρει απαντήσεις, ωστόσο απομένει το αν θα εμφανιστεί η κατηγορούμενη εκεί.

«Θα βιώσει ξανά μια δεύτερη επίθεση και δεν είναι τόσο εύκολο και απλό το να βρίσκεται εκεί, ωστόσο το επιθυμεί. Η πραγματικότητα είναι αυτή» πρόσθεσε ακόμα. «Το 98% του προσώπου της έχει καεί» τόνισε.

«Οι ποινές που προβλέπονται για την απόπειρα αυτοκτονίας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Επιπλέον, από τις ποινές που ακούγονται, εκτίεται περίπου το 1/3 της ποινής. Η Ιωάννα θα πρέπει εφ’ όρου ζωής να έχει αυτά τα τραύματα και εγκαύματα και να ζει σε μια άτυπη “φυλακή”, γιατί δεν μπορεί να βγει από τι σπίτι της» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει σε μια φυλακή» – Τι λέει ο δικηγόρος της λίγο πριν από τη δίκη για την υπόθεση (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/epithesi-me-vitrioli-i-ioanna-zei-se-mia-fylaki-ti-leei-o-dikigoros-tis-ligo-prin-apo-ti-diki-gia-tin-ypothesi-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει σε μια φυλακή» – Τι λέει ο δικηγόρος της λίγο πριν από τη δίκη για την υπόθεση (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">