ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα πλαστά πιστοποιητικά από τις έρευνες σε Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη – Ο ΠΙΣ για την υπόθεση των εικονικών εμβολισμών (video)

Αισθανόμαστε μεγάλη ντροπή για τα περιστατικά εικονικών εμβολισμών από μέλη της ιατρικής κοινότητας δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος .
Χαρακτήρισε μάλιστα «απόλυτη ανοησία», για μια γιατρό, 75 ετών, να εκτίθεται στην κοινή γνώμη με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα το περιστατικό θα πάρει τον δρόμο του ποινικά και πειθαρχικά και δεν πρέπει να υπάρξει καμία αμφιβολία για αυτό.

Η ίδια υπηρεσία που ερευνά το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αναλάβει και αυτό στον Παλαμά της Καρδίτσας που όπως όλα δείχνουν έχει κάποιες απολήξεις και στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης αλλά και στο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης όπου εντοπίστηκαν πλαστά πιστοποιητικά και διαπιστώνεται συγγενική σχέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί χρηματική συναλλαγή.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών αρχών στην Β. Ελλάδα  για πιστοποιητικά εμβολιασμού από την Βουλγαρία, χώρα της Ε.Ε. Εγείρονται ερωτηματικά  για κάποιες περιπτώσεις, υγειονομικών, που παρουσίασαν πιστοποιητικό από τη χώρα αυτή  ενώ υπάρχει εμβολιαστική μονάδα στην Καβάλα.  Αναμένεται να ακολουθήσει διαδικασία τεστ αντισωμάτων ώστε να διαπιστωθεί η εγκυρότητα αυτών των εμβολίων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Νέα πλαστά πιστοποιητικά από τις έρευνες σε Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη – Ο ΠΙΣ για την υπόθεση των εικονικών εμβολισμών (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/nea-plasta-pistopoiitika-apo-tis-ereynes-se-karditsa-kai-thessaloniki-ti-leei-o-pis-gia-tin-ypothesi-ton-eikonikon-emvolismon-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα πλαστά πιστοποιητικά από τις έρευνες σε Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη – Ο ΠΙΣ για την υπόθεση των εικονικών εμβολισμών (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">