ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Πάτησε» την Μπαρτσελόνα και «έπιασε» την Ρεάλ η Ατλέτικο

«Πάτησε» την Μπαρτσελόνα και «έπιασε» την Ρεάλ η Ατλέτικο

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά το ματς του «Γουάντα Μετροπολιτάνο», μιας και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε των «μπλαουγκράνα» με σκορ 2-0.

Καμία αντίσταση δεν «βρήκε» από την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν με χαρακτηριστική άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης στην μεγάλη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Τα γκολ πέτυχαν ο Τόμας Λεμάρ και ο Λουίς Σουάρες. Πλέον, οι πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης (17 βαθμοί) αλλά και ένα ματς περισσότερο.

Το ματς

Η Ατλέτικο ήταν κυρίαρχη από την αρχή του ματς παρότι δεν είχε συνεχώς την μπάλα στα «πόδια» της. Οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν ναι μεν είχαν την κατοχή, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ανούσια. Οι «ροχιμπλάνκος» προειδοποίησαν στο 8′ και στο 16′ με τα σουτ των Λεμάρ και Φίλιξ. Εν τέλει σκόραραν στο 23ο λεπτό με τον 25χρονο Γάλλο να μην αστοχεί σε τετ α τετ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σουάρες. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η καλύτερη στιγμή της Μπαρτσελόνα στο ματς με ένα σουτ του Φελίπε Κουτίνιο το οποίο πέρασε οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιάν Όμπλακ. Στο 28ο λεπτό ο Σουάρες έχασε μια σπουδαία ευκαιρία όμως δεκαεφτά λεπτά αργότερα «έγραψε» το 2-0. Δημιουργός ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ ενώ το 2-0 έμεινε έως και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό η Ατλέτικο έδειξε να έχει συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, μην θέλοντας να ρισκάρει, περίμενε στο δικό της μισό. Από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσαν να απειλήσουν με κανέναν απολύτως τρόπο. Ο ρυθμός είχε πέσει για τα καλά, ενώ οι σημαντικές ευκαιρίες ήταν «υπό εξαφάνιση». Στο 60ο λεπτό ο Κουτίνιο προσπάθησε ξανά να μειώσει σε μια γρήγορη αντεπίθεση, αλλά ο Όμπλακ ήταν ξανά εκεί. Το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το τέλος του ματς.

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Πάτησε» την Μπαρτσελόνα και «έπιασε» την Ρεάλ η Ατλέτικο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/patise-tin-mpartselona-kai-epiase-tin-real-i-atletiko/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Πάτησε» την Μπαρτσελόνα και «έπιασε» την Ρεάλ η Ατλέτικο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">