ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη

Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Βasket League ολοκληρώνεται σήμερα (03/10) με το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ να δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Η επίσημη επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στην κορυφαία Λίγκα είναι γεγονός και το πρώτο τους ματς για φέτος, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στις 16:30, θυμίζει παλαιότερες εποχές. Παράλληλα, μισή ώρα αργότερα γίνεται τζάμπολ στην Πάτρα για τον αγώνα του Απόλλωνα απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας και τέλος, ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στη Θεσσαλονίκη έχοντας αντίπαλο τον Άρη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 150ο του ροζ φύλλο αγώνα σήμερα εφόσον οι Πειραιώτες επικρατήσουν της Ένωσης. Ο «Δικέφαλος Αετός» από τη μεριά του δεν έχει κερδίσει στο ΣΕΦ, από το μακρινό 2003, παράδοση την οποία θέλει να «σπάσει» σήμερα.

Ο Απόλλων Πάτρας επιστρέφει στα «σαλόνια» της Basket League μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και θα υποδεχτεί τον ανανεωμένο Ιωνικό Νικαίας.

Τέλος, το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση του Άρη στο «Nick Galis Hall» κόντρα στον νταμπλούχο Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των πρασίνων, Δημήτρης Πρίφτης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Οκάρο Ουάιτ μετά από το 2016, βρισκόμενοι στο άλλο «στρατόπεδο» και στοχεύοντας σε μια νικηφόρα πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Basket League:

Κυριακή 03/10

16:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

17:00 Απόλλων Πάτρας-Ιωνικός Νικαίας (ΕΡΤ Sports)

20:00 Άρης-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Σάββατο 02/10

Λάρισα-Κολοσσός Ρόδου 81-77 (69-69 κ.δ.)

ΠΑΟΚ-Λαύριο 73-89 

Περιστέρι-Προμηθέας Πάτρας 81-88

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/basketleague/despozei-to-ntermpi-olympiakoy-aek-gia-to-diplo-o-panathinaikos-sti-thessaloniki/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">