ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ για το 2/2

O Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ για το 2/2

Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα (08/10) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ στις 21:00 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη διοργάνωση κόντρα στην Μπασκόνια και στη συνέχεια πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για την επιστροφή τους στην Basket League. Σήμερα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιθυμεί να διατηρήσει το καλό της πρόσωπο και να πάρει τους δυο βαθμούς σε μια εκ των πιο δυνατών ομάδων στη Λίγκα.

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν καμία απουσία, ενώ από την άλλη μεριά, οι Μαδριλένοι δεν υπολογίζουν στους Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς. 

Νωρίτερα όμως σήμερα και συγκεκριμένα στις 19:00, η Ούνιξ Καζάν υποδέχεται τη Μονακό σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ των δυο νεοφώτιστων ομάδων στη διοργάνωση.

Στις 20:30, η Αναντολού Εφές θα φιλοξενήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ακόμη ένα ντέρμπι. Οι Τούρκοι θα είναι πλήρεις, ενώ από την άλλη πλευρά, η «Ρωσική Αρκούδα» θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Μισή ώρα αργότερα, η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει στην έδρα της την αρκετά βελτιωμένη Βιλερμπάν, έχοντας όμως αρκετούς πονοκεφάλους. Συγκεκριμένα, ο Μάρκους Έρικσον θα είναι εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κρέσιμιρ Νίκιτς, Κρις Κουμάντζι, Κριστόφ Τιλί και Γιοχάνες Τίμαν. Οι Γάλλοι θα έχουν επίσης μια απουσία, αυτή του Ρέιμαρ Μόργκαν.

Η αυλαία της 2ης στροφής της Euroleague πέφτει σήμερα στις 21:30, με την Μπασκόνια να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Βάσκοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε, ενώ οι Ιταλοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Τρόι Ντάνιελς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

19:00 Ούνιξ Καζάν – Μονακό

20:30 Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν

21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 

21:30 Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο O Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ για το 2/2 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/euroleague/o-olympiakos-richnetai-sti-machi-kontra-sti-real-gia-to-2-2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ για το 2/2 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">