ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oικίσκοι και έργα υποδομής στον προσωρινό οικισμό για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Για 6η νύχτα διανυκτέρευσαν σε σκηνές, οι εκατοντάδες κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου και των γύρω χωριών στην Κρήτη, καθώς τα περισσότερα σπίτια έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα.

Τοποθετήθηκαν οι 33 πρώτοι οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι Κρήτης για να στεγαστούν κάτοικοι της περιοχής, των οποίων τα σπίτια έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ. Τις επόμενες μέρες αναμένονται άλλοι 90 οικίσκοι, ωστόσο πολλοί κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους φοβούμενοι το πλιάτσικο.

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αρκετοί σεισμόπληκτοι παραμένουν σε σκηνές, πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ανέφεραν πως «ήδη έχουν προταθεί εναλλακτικές λύσεις, όπως ξενοδοχεία και διαμερίσματα, μέχρι να δρομολογηθούν μονιμότερες λύσεις».

Πηγές: ΕΡΤ, Α’ Πρόγραμμα

www.ertnews.gr



Το άρθρο Oικίσκοι και έργα υποδομής στον προσωρινό οικισμό για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/oikiskoi-kai-erga-ypodomis-ston-prosorino-oikismo-gia-toys-seismopliktoys-stin-kriti/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oικίσκοι και έργα υποδομής στον προσωρινό οικισμό για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">