ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΠΑΥ: Η Αναγέννηση του Υμηττού μας!


Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), ιδρύθηκε το 1992 επί διακυβέρνησης 
Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία απορρέει από την συνεργασία του 1989 (ΝΔ - ΚΚΕ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ), και ενώ ο Κ.Μητσοτάκης διέμενε στην πόλη μας - Γλυφάδα - καθώς επίσης ήτο υφιστάμενες οι μεταδόσεις του υποφαινόμενου από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός

Αντιικά φάρμακα χρειαζόταν ο Υμηττός , ασπιρίνες , η την συμβολή της ψηφιακής - ηλεκτρονικής τεχνολογίας ; Εκθέτετε σήμερα ως ζητούμενα αυτά που είχα προτάξει πριν από 30 χρόνια , και ενώ επί σειρά ετών πλειάδα αιρετών καταλαμβάνεται θέσεις - ρόλους κ.τ.λ, εμάς μας έχετε εκτός . ( Αν αύριο υλοποιηθούν όσα θα υλοποιούσαμε εμείς πριν από 20 χρόνια πόσα χρόνια πίσω πάει ο τόπος ; )

Διαβάσαμε προχθές ότι σημειώθηκε με επιτυχία το πρώτο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) με θέμα ''Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας'' το θέμα όμως είναι  ότι αδυνατούμε να γνωρίζουμε ποια επιτυχία αναφέρουν όταν δεν μεταδόθηκε από κανένα εθνικό - δημόσιο - ιδιωτικό κανάλι, καθώς επίσης, χιλιάδες συμπολιτών μας δεν το γνωρίζουν.

Επίσης , πλειάδα συμπολιτών μας, όπως και το μέλος από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας , Στέλιος Θεοδοσόπουλος , γνωρίζουν πολύ καλά ποιος σε ανύποπτο χρόνο από την δεκαετία του 90 μετέδιδε δημόσια τοπικά αναφορικά με ζητήματα πυροπροστασίας - πυρασφάλειας αναφορικά με τον Υμηττό

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πότε και από ποιον άκουσαν για πρώτη φορά στα ραδιόφωνά τους : 

1ον) Δημιουργία Ψηφιακού Κέντρου Επιχειρήσεων 

2ον) Ψηφιακή Αποτύπωση Υμηττού 

3ον) Θερμικοί Ανιχνευτές Προειδοποίησης Πυρκαγιάς

4ον)  Ηλεκτρονικές Ταμπέλες - Οθόνες 

Λόγω ειδίκευσης πέρασα δημόσια την δεκαετία του 90 άγνωστες ορολογίες στην νεοελληνική πραγματικότητα , όπως την δημιουργία ψηφιακού κέντρου επιχειρήσεων , ψηφιακή χαρτογράφηση , ψηφιοποίηση των επικοινωνιών , καθώς επίσης , ακόμα και αυτό που δεν υφίστατο εκείνη την περίοδο που είναι οι θερμικοί ανιχνευτές τους οποίους πιλοτικά είχαμε σε προστάδιο δοκιμών.

Δεν τιμά καθόλου όσους παριστάνουν σήμερα από τους ιθύνοντες του ΣΠΑΥ ότι δεν γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί στον τόπο μας , και ειδικότερα αναφορικά με τους δήμους Γλυφάδας και Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Κύριε Κωνσταντάτο ως πρόεδρος του ΣΠΑΥ μήπως δεν γνωρίζεται την νεοελληνική πραγματικότητα, καθώς επίσης, τις νεοελληνικές παθογένειες ;

Ειδικότερα, μήπως δεν είστε καλά πληροφορημένος ποιοι πρωτοστάτησαν στα ερτζιανά FM από την δεκαετία του 70 και ποιους εδραίωσε στη συνέχεια στα τέλη της δεκαετίας του 80 στον Ν.Αττικής το διαπλεκόμενο σύστημα των κομμάτων - εξουσιών - εφοπλιστών - εκδοτών ;

Αν γνωρίζεται το συγκεκριμένο , που είμαστε βέβαιοι ότι το γνωρίζεται, είναι σαφές ποιος σε ανύποπτο χρόνο λόγω ειδίκευσης στο αντικείμενο πέρασε σκέψεις, προτάσεις αναφορικά με την ψηφιοποίηση  και εφαρμογές που θα έλυναν το πρόβλημα πυροπροστασίας - πυρασφάλειας με σύγχρονες και τεχνολογικές υποδομές.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα καθώς και οι πολιτικοί - αιρετοί έχοντας την αβάντα των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου , καθώς επίσης και την ευχέρεια αξιοποίησης πλειάδας παραταξιακών και ημετέρων τους,  αντί να στέκονται αρωγοί στην κοινωνία των πολιτών - δημοτών, αποσπούν πλην της εξουσίας και όσα ανήκουν στα άτομα που αρχικά τα ανακίνησαν δημόσια.


Σήμερα ασφαλώς σας ανήκουν όλα. Σας ανήκουν οι προεδρικές και διοικητικές καρέκλες για το Ελληνικό, αν και δεν γεννηθήκατε εσείς εντός του τέως αεροδρομίου, ούτε είσαστε εσείς πριν από δεκαετίες που προτάξατε δημόσια τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, και τις ιδέες σας, αναφορικά με το τέως αεροδρόμιο. 

Ας ερωτηθεί ο τέως πρωθυπουργός της χώρας Γ. Παπανδρέου, καθώς και χιλιάδες συμπολίτες μας, ποιος σε ανύποπτο χρόνο πρότεινε σειρά από σχέδια τα οποία παρουσίαζε δημόσια αναφορικά με το Ελληνικό έστω και αν και ορισμένα από αυτά δεν έγιναν υλοποιήσιμα. ( π.χ πίστα FORMULA 1 ).

Εμείς όπως γνωρίζεται κ.κ. δήμαρχοι των Νοτίων προαστίων δεν υφιστάμεθα δημόσια παριστάνοντας τους εκδότες , άλλωστε και σε αυτόν τον τομέα διαθέτετε πλειάδα δικών σας ημετέρων οι οποίοι δεν προηγήθηκαν ημών στον χώρο όμως ζουν πλουσιοπάροχα από τις χορηγίες σας ενώ εμείς παραμένουμε ακόμα και σήμερα ληστεμένοι και αδικαίωτοι στον τόπο μας χωρίς να έχουμε δεχθεί ούτε ένα ευρώ χορηγίας.

Διαβάστε σχετικά με την Αναγέννηση του Υμηττού , αν και ομολογουμένως η Αναγέννηση που είχαμε εκθέσει δημόσια πριν από δεκαετίες αναφορικά με την αυτοδιαχείριση - αυτοδιοίκηση ως εργαλείο στα χέρια συνολικά της κοινωνίας ουδέποτε προέκυψε.

ΥΓ: Δυστυχώς γνωρίζεται πολύ καλά - ΑΠΑΝΤΕΣ - την καταγωγή σας. Η πλειονότητα προέρχεστε από την κλεφτουριά, ( Αρματολοί και Κλέφτες ), και είναι δύσκολο ακόμα και σήμερα να τα αποβάλετε διότι υφίστανται γονιδιακά.

ΥΓ 1: Πως καθίσταται εφικτό άλλος να διαθέτει πτυχία και ειδίκευση αναφορικά με την ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ και την ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ και έτερος στον Δήμο Γλυφάδας με ειδίκευση ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ να διατελεί στην θέση που καταλαμβάνει καλείται να το απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ καθώς και το σύνολο των μελών του. ( Οι ''κολλητοί'' τα '' κόμματα'' & ''γνωρίζοντες'' ) 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΠΑΥ: Η Αναγέννηση του Υμηττού μας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">