ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μια ματιά στην καθημερινότητα


Με αφορμή την πλήρη ανάπλαση των πλατειών μέσω του πράσινου ταμείου, ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης τοποθετεί νέα παγκάκια και κάδους υψηλής αισθητικής με στόχο και την αισθητική αναβάθμιση των σημείων. 

Όπως διαπιστώσαμε τα παγκάκια δεν πρέπει να είναι βολικά για τους κατοίκους.

Ειδικότερα, σε όλα τα καινούργια παγκάκια ''υψηλής αισθητικής'' οι κάτοικοι έχουν τοποθετήσει χαρτόνια ώστε να κάθονται , άρα άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο η άνεση. Δεν είναι καθόλου άνετα για τους κατοίκους, όπως ακούσαμε , και μάλλον τα ξύλα , αντί να δεσπόζουν πίσω από τα παγκάκια, έπρεπε να είναι πάνω τους, όπως ήταν επί δεκαετίες στα παλιά παγκάκια.

Παράλληλα είδαμε στον γειτονικό δήμο να δεσπόζει σε διαφημιστικό πλαίσιο στάσης , έναντι του προεκλογικού γραφείου του Γ. Κωνσταντάτου η διαφήμιση του Αγριάνθρωπου, και θέτουμε το ερώτημα: Τυχαίο γεγονός, η αποδεικνύεται ότι οι διαχειριστές των διαφημιστικών πλαισίων είναι οι δημοτικές αρχές.

Το ταμείο είναι μείον 10.000.000 εκ. ευρώ

Το αναφέρουμε διότι στον δήμο Γλυφάδας ενώ υφίσταται ένα έλλειμμα 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν έχει μπει στο ταμείο του δήμου από την εταιρία φαντομά που υποτίθεται είναι αρμόδια για την υπαίθρια διαφήμιση , η εν λόγω εταιρία ενισχύθηκε  πέραν του δέοντος από την δημοτική αρχή - δήμαρχο ώστε να τοποθετήσει μερικές εκατοντάδες πλαίσια στις κεντρικότερες οδούς και λεωφόρους της πόλης. Είναι ξεκάθαρο τι ισχύει. 


Αναφορικά με τον Αγριάνθρωπο, του Γιάννη Κωνσταντάτου που παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  θέτουμε έτερο ερώτημα στον δημιουργό του μυθιστορήματος : Ο αγριάνθρωπος είναι πράγματι αγριάνθρωπος ,η μήπως σε σχέση με χιλιάδες υποκριτές και φαρισαίους του παρόντος αυτής της χώρας είναι απλά γατάκι ;

Υφίσταται αστυνομία ;

Όσων αφορά τον δήμο Γλυφάδας , υφίσταται δημοτική αστυνομία η διορίστηκαν μια σειρά ημέτερων ώστε να λαμβάνουν απoδοχές από την τοπική κοινωνία ;

Αν υφίσταται δημοτική αστυνομία να φροντίσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος , καθώς και ο ίδιος ο δήμαρχος, ώστε να βρίσκεται αύριο και για τις επόμενες ημέρες στην πλατεία Καραϊσκάκη , καθώς και στις οδούς πάνω από αυτήν.


Ειδικότερα, φερόμενοι παλιατζήδες , γύφτοι , και συγκεκριμένα ένας εξ' αυτών υποτίθεται ότι μαζεύει παλιά σίδερα, κ.α., καθώς επίσης μαζεύει και σκουπίδια από τους κάδους, όμως αυτό που κάνει είναι να εξετάζει εξονυχιστικά τις αυλές των σπιτιών μας , και στην πρώτη ευκαιρία που βρίσκει ανοικτή την πόρτα ληστεύει οτιδήποτε πρόσφορο. 

Αναλυτικότερα, σήμερα στις 3:00 μ.μ παραβίασε το κιγκλίδωμα και έκλεψε από την οδό Καρχηδόνος μια πόρτα αλουμινίου , αξίας 500 ευρώ, καθώς και ένα airconticion, αξίας 300 ευρώ. ( Εμείς προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι είναι κάποιος άλλος πλην αυτού. Σε ενδεχόμενο που είναι κάποιος έτερος προφανώς είναι μεγαλύτερος γύφτος του γύφτου !!! )

Δεδομένου ότι έλλειπα από την οικία την συγκεκριμένη ώρα , ό εν λόγω γλύτωσε το κεφάλι του το οποίο ''θα του το είχα ανοίξει στα τέσσερα'', όμως ενημερώνουμε τόσο την δημοτική αρχή, όσο και το κατά τόπους Α/Τ, ότι: Την επόμενη φορά που το ίδιο άτομο θα επιχειρήσει να κλέψει ξανά από τις αυλές των οικιών μας , δεν θα γλυτώσει τον αποκεφαλισμό του. ( Δεν είναι ζήτημα χρημάτων, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως. )



Τοπικά ΕΛΤΑ

Σήμερα Δευτέρα 8/11/2021 , ενώ το μηχάνημα στα ΕΛΤΑ Ελληνικού ήταν χαλασμένο και δεν λειτουργούσε , η εξυπηρέτηση ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον παρελθόντα χρόνο. 

Ειδικότερα , μέσα σε πέντε λεπτά της ώρας είχαν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 10 άτομα , ενώ κατά τον παρελθόντα χρόνο σε πέντε λεπτά δεν είχε εξυπηρετηθεί ούτε ένας πολίτης ! ( Τονίζεται ότι λειτουργούσαν τρία γκισέ , και δεν υπήρχε η γνωστή ουρά συνωστισμού δεκάδων συμπολιτών μας στον προαύλιο χώρο των ΕΛΤΑ. )

ΥΓ: Με ποια δικαιοδοσία οι γύφτοι σε καθημερινή βάση αλωνίζουν από συνοικία σε συνοικία τη πόλη μας πηγαίνοντας από κάδο σε κάδο , και παράλληλα εξετάζοντας εξονυχιστικά τις αυλές μας και τα σπίτια μας ;
# Σε ποιους ανήκουν οι κάδοι ;
# Υπηρεσία απορριμμάτων είναι οι γύφτοι ;
Έχει διεξάγει έστω έναν έλεγχο σε δαύτους είτε η αστυνομία είτε η δημοτική αστυνομία ;
- Θεωρώ ότι αντιλαμβάνεστε πόσες κλοπές έχουν διαπράξει σε τοπικό επίπεδο. Αν αύριο είσαι εσύ ο ''τυχερός'' που θα κλέψουν οι εν λόγω γύφτοι, και επιστρέφοντας στην οικία σου δεις να λείπουν τα αντικείμενα που είχες στην αυλή σου, μη μου πεις ότι δεν σε ενημέρωσα, καθώς επίσης αναρωτήσου: Γιατί πληρώνουμε για δημοτική αστυνομία καθώς και για την αστυνομία ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια ματιά στην καθημερινότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">