ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Σφακιανάκης


Πέθανε στις 12/11/2021 ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Γλυφάδας, Στέλιος Σφακιανάκης, ενώ από το δικό μας μετερίζι , όντως θυμωμένοι με τον εν λόγω τέως δήμαρχο, δεν ανακοινώθηκε. Οφείλουμε όμως μια εξήγηση. 

Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τα οικία του πρόσωπα διότι δεν είμαστε μικρόψυχοι και κακεντρεχείς και δευτερευόντως να θέσουμε υπόψιν σας:

'' Γιατρέ στήριξες Παπανικολάου όμως δεν πετύχατε τίποτα '' 

Tο 2014 o ένας ξενόφερτος παρέδωσε το δήμο σε έτερο ξενόφερτο , και άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά , συνέβαινε για πολλοστή φορά στα 50 και πλέον χρόνια αυτοδιοικήσεως του δήμου Γλυφάδας.

Όπως ανέφερε προχθές σε έντυπο του Μαρινάκη ο δήμαρχος Γλυφάδας '' το 2014 ο Σ.Σφακιανάκης υποστήριξε την υποψηφιότητα Παπανικολάου “Για να αλλάξει η Γλυφάδα” έλεγε. “Για να πετύχουμε όσα δεν μπόρεσα να κάνω εγώ στη θητεία μου”, και εμείς θέτουμε ευθέως και δημόσια τα ερωτήματα: 

1ον) Άλλαξε η Γλυφάδα ;Πραγματικά άλλαξε ;

2ον) Πέτυχαν από το 2014, μέχρι και σήμερα το 2021, όσα δεν είχε πετύχει ο τέως δήμαρχος Σ.Σφακιανάκης την περίοδο 2003-2006

Θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας γνωρίζουν απόλυτα το ιστορικό και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ούτε λέξη.

Όταν κ.κ. δήμαρχοι - αιρετοί σας ρωτήσουν κάποια στιγμή στον μέλλοντα χρόνο τα παιδιά και εγγόνια σας πως γίνεται στην Γλυφάδα να λειτουργούσαν ομώνυμοι Ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί τις δεκαετίες 1970, 1980, 1990 κ.τ.λ, ενώ σήμερα το 2020 - 2030 να μην υπάρχουν , να τους λέτε ότι οφείλετε στις δημιουργικές σας δημοτικές αρχές ! Επίσης, όταν σε λίγα χρόνια θα πρωτοστατεί ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης να δούμε τι θα μπορείτε να αντιπαραθέσετε.

Ζούμε στον δήμο των εκάστοτε ξενόφερτων δημάρχων - αντιδημάρχων - παρατάξεων - κομμάτων στην υπηρέτηση μιας χούφτας οικονομικών ολιγαρχών, άρα τα ευκόλως εννοούμενα παρακάμπτονται. 

Να ξεχάσουμε το ''δεν σε πιστεύω'' όταν του επιδείξαμε τα έγγραφα διώξεως - κατασχέσεως του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, η το ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'' ;Ποιους υπηρετούσε από τον δημαρχιακό θώκο ;Ποιους υπηρέτησε και ο Κ. Κόκκορης έτερος ξενόφερτος αρνητής ;Ποιους υπηρετεί και ο Παπανικολάου από το 2014 μέχρι σήμερα το 2021 ; Ποιους υπηρέτησαν συνολικά όλες οι διοικήσεις ;

Κοινωνική νεοελληνική παθογένεια 

Μάλλον ''υπηρετούν'' και εξυπηρετούν κάποιους συγκεκριμένα από εσάς, όμως σε καμία περίπτωση εμάς. Υποχρέωσή μας η έκθεση της απόλυτης αλήθειας, και άλλωστε κινηθήκαμε απόλυτα σύννομα με κατάθεση - πρωτοκολλημένων αιτήσεων - προτάσεων - μελετών ενώ οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι'' της τοπικής κοινωνίας παρανόμησαν και δεν τις έθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αντιθέτως από κοινού ψήφιζαν πίστωση δεκάδων χιλιάδων για αγορά πομπών και κεραιών ώστε από τις μαρίνες τις Γλυφάδας να αναμεταδίδονται τα διαπλεκόμενα. Με ξεχνάς συμπολίτη - συμπολίτισσα. Εμείς να μην έχουμε τίποτα και ο δήμος να υπηρετεί μια χούφτα διαπλεκόμενους. 


#
Κύριε Γιάχο ως παλαιός δημοτικός σύμβουλος, καθώς και πρόεδρος του Δ/Σ, θα μας παρέχετε μια πληρέστερη ενημέρωση πόσα χρήματα κόστισαν πομποί και κεραίες που εγκαταστάθηκαν στις μαρίνες της Γλυφάδας αναμεταδίδοντας Αθηναϊκά διαπλεκόμενα , ενώ για τους δημότες Γλυφάδας από εκείνη την εποχή δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα ;( Αναφερόμαστε στην δεκαετία του 1990 - 1999. ) Εποχές ''το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό'', καθώς επίσης , ΝΔ Μητσοτάκη ''όλα στους ιδιώτες'' !!!

Σημείωση: Όσοι/όσες από εσάς διαβάσετε το εν λόγω, ρίξτε και μια ματιά σε όσα συμβαίνουν διεθνώς και μπορείτε αθρόα να βγάλετε συμπεράσματα πόσες δεκαετίες μπροστά είμαστε και τι έπραξαν σε βάρος μας:

Διαβάστε : Το Λαϊκό - Κοινωνικό Δίκτυο στις προηγμένες Καπιταλιστικές χώρες







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Σφακιανάκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">