ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκληματική διαχείριση ''αγγίζει'' το γραφικό, το γελοίο, και το επικίνδυνο !


Η κυβέρνηση συνεχίζει μια ατέρμονη τακτική χρησιμοποιώντας τον αδιέξοδο διαχωρισμό εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων τη στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί ότι η προστασία από το εμβόλιο δεν ισχύει πλέον για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μεγάλο τμήμα εμβολιασμένων με τις δυο πρώτες δόσεις των εμβολίων  δεν τυγχάνει πλέον καμιάς προστασίας από τον κορονοϊό. 

Ειδικότερα, νοσούν , μεταδίδουν τον ιό , και κινδυνεύουν στον ίδιο βαθμό με τους ανεμβολίαστους.

Οι πρόσφατες αποφάσεις νέων μέτρων της κυβέρνησης , καθώς και οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, βρίσκουν την αντιπολίτευση σε θέση αιχμηρών φραστικών επιθέσεων, όμως σε αντιδιαστολή όσων λέγονται σε κοινωνικό επίπεδο ακόμα και αυτές ωχριούν. 

ΣΥΡΙΖΑ "Μοναδικό κριτήριο της κυβέρνησης, να μη δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία".

ΚΚΕ ''Η αντιφατική πολιτική και η εγκληματική διαχείριση υπονομεύουν την προστασία από την πανδημία''.

ΚΙΝΑΛ ''Έχετε μηδενίσει την απόσταση ανάμεσα στο γραφικό, το γελοίο και το επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες''.

Είναι σαφές ότι το μεγάλο τμήμα συντηρητικών δεξιών ακολουθούν τις προσταγές μιας χούφτας οικονομικών ολιγαρχών , οι οποίοι στηρίζουν ανοιχτά την Νέα Δημοκρατία και προτάσσουν την αντισυνταγματική υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, και άλλωστε οι δεξιοί φημίζονται από τα γεννοφάσκια τους για την υπηρέτηση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.



Σε εμάς, για πολλοστή φορά μέσα σε δυο χρόνια , τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση αναφορικά με τους ανεμβολίαστους θυμίζουν λίγο τις σκοτεινές περιόδους χούντας 1967 - 1974 με τον σαφή διαχωρισμό φιλοχουντικών και των ''άλλων''. Μια περίοδο που οι φιλοχουντικοί ετύγχαναν όλων των προνομίων , ενώ οι ''αλλοι'' ήταν έγκλειστοι - αποκλεισμένοι - στην εξορία , σε φυλακές, και σε κέντρα κράτησης.


Θεωρούμε ότι οι γελοιογραφίες λένε πολλά περισσότερα από τις λέξεις , και ασφαλώς όσα αποφασίστηκαν ήδη τα γνωρίζεται , όπως είστε ενήμεροι σχετικά με όσα αναφέρθηκαν από την αντιπολίτευση.

Επισήμανση: Οι κυβερνώντες οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι λαθεμένες πολιτικές τους αντί να δρομολογήσουν τους πολίτες στα εμβολιαστικά κέντρα πέτυχαν ακριβός το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Ενδεικτικά, όταν οι πολίτες διαπίστωσαν χιλιάδες απόλυτα υγιείς να έχουν εμβολιαστεί, καθώς επίσης , να βρίσκονται πιο μπροστά στις λίστες εμβολιασμού από τα άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας , τους οδήγησαν αυτοδικαίως να ενταχθούν στο κύριο σώμα των αντιεμβολιαστών.

Επίσης, όταν άτομα τα οποία γνώριζαν , τα οποία ζούσαν μέχρι την ημέρα του εμβολιασμού τους , και διαπίστωσαν ότι πέθαναν η παρέλυσαν λίγες ημέρες - βδομάδες έπειτα του εμβολιασμού τους , είτε από ανακοπή καρδιάς , είτε από εγκεφαλικό το οποίο προερχόταν λόγω θρομβώσεων έπειτα από εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, τους οδήγησαν αυτοδικαίως να ενταχθούν στο κύριο σώμα των αντιεμβολιαστών.

- Ασφαλώς υπάρχουν πολύ περισσότερα περιστατικά - αίτια - και λόγοι απ' όσα αναφέρονται ενδεικτικά.

Οι φανατικοί των εμβολιασμών δείτε το ''απαγορευμένο'' βίντεο

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκληματική διαχείριση ''αγγίζει'' το γραφικό, το γελοίο, και το επικίνδυνο ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">