ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελενα Ακρίτα υπάρχουν στη χώρα μας ψεκασμένοι και αψέκαστοι ?


Κυρία Ακρίτα σας χαιρετίζουμε στον χώρο της ''παρλαπίπας'', στον οποίο εμείς πρωτοστατήσαμε ραδιοφωνικά στα FM ως πρωτεργάτες. Ασφαλώς εσείς απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό διότι , πρώτον , είστε διάσημη,  και δεύτερον, κάνετε podcast.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Επειδή πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν χαιρετίζουμε τις απόψεις σας περί ψεκασμένων , το οποίο αναφέρατε για τον Γιώργο Τράγκα ( άρα υπάρχουν και οι αψέκαστοι ? ), διότι διαμορφώνει εντέχνως εθνικό διχασμό και κοινωνική πόλωση. 

Δεδομένου ότι  ο διχασμός αποτελεί την κύρια λειτουργία των αστικών κομμάτων και των μετρίως μέτριων της πολιτικής σκηνής της χώρας μας, εσείς τι λόγους έχετε να το καλλιεργείται σε κοινωνικό επίπεδο ;

Ενώ θέτετε τον πήχη ψηλά σε ορισμένα ζητήματα - θέματα, όπως ενδεικτικά των δικαιωμάτων , σε άλλους τομείς ο πήχης πέφτει στο κατώτατο επίπεδο.

Φάουλ το ψεκασμένοι , και σας καλούμε να μας πείτε την άποψή σας , διότι όπως αναφέρατε εσείς για ιατρικά θέματα ακούτε μόνο τον ιατρό σας , σε όσα αναφέρονται από τον ιατρό καρδιολόγο κ. Γιώργο Καρυστινό.

Έλενα Ακρίτα μήπως είναι και αυτός ''ψεκασμένος'' ; 

Όσα αναφέρονται από τον κ. Καρυστινό για την εμπλοκή των αστικών κομμάτων - κυβερνήσεων - στον ρόλο της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας , τα οποία χαρακτηρίζει ΧΟΥΝΤΑ και αποτελούν αυτούσια κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος το οποίο υφίσταται ώστε να παρέχεται η προστασία του κυρίαρχου Ελληνικού λαού , έχετε να ''παρλάρετε'' οτιδήποτε ;

Επίσης , αναφορικά με όσα λέγονται σε ΙΑΤΡΙΚΟ επίπεδο έχετε να  ''παρλάρετε'' οτιδήποτε ;Αν έχετε να σας ακούσουμε. 

Ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει τώρα!

 

Δεδομένου ότι χαιρετήσαμε την είσοδό σας στον χώρο του  «parlare» , αναμένουμε να σχολιάσετε εκτενώς το σύνολο όσων αναφέρονται από τον Ιατρό Καρδιολόγο.

# Αναφορικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εμείς δεν σχολιάζουμε το ελάχιστο διότι είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι στον χώρο που πρωτοστατήσαμε εισήλθαν πολλοί και διάφοροι οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσω των ερτζιανών , όμως ετεροχρονισμένα αποδεικνύεται ότι τον μόλυναν και τον ρύπαναν. Άλλοι έπρεπε να βρίσκονται σε αυτό το χώρο.  ( Μήπως δεν είναι ξεκάθαρο ότι κάθε κοπελίτσα 16 - 20 ετών στη χώρα μας θα σκέφτεται πλέον για το σύνολο των ανθρώπων του χώρου ότι λειτουργούν όπως ο Παναγιωτόπουλος )

Αναφέρω ότι όσα επισημαίνει ο Ιατρός κ. Καρυστινός αποτέλεσαν και δικά μου μεταδιδόμενα από τον πολλάκις διωκόμενο και κατασχεμένο Γλυφάδα fm , αναφορικά με την συγκέντρωση πέραν της μιας εξουσίας από τα αστικά κόμματα - κυβερνήσεις - πολιτικούς , όμως προς θλίψη μου διαπίστωσα επί μια πενταετία ΣΥΡΙΖΑ ότι ουδέν διαφοροποιήθηκε, καθώς επίσης, ότι σήμερα τέως υπουργοί του δήθεν ριζοσπαστικού κόμματος κρύβονται πίσω από την προστασία που οι ίδιοι συντήρησαν για λογαριασμό τους. 

Επιτέλους πότε θα προκύψει ο πλήρης διαχωρισμός και η ανεξαρτησία των τριών εξουσιών ;Έπειτα από 2.000 χιλιάδες χρόνια ακόμα δεν έχει ωριμάσει το Πολίτευμα καθώς και ο Ελληνικός λαός , και εντέλει πότε θα ωριμάσουν ;Πότε οι νεοέλληνες θα αποτάξουν τις παλαιές νοοτροπίες και τις παθογένειες ώστε να σχηματίσουμε ένα σύγχρονο κράτος - πολιτεία χωρίς κουτοπονηριές - λαμογιές - προνόμια - και επιτηδευματίες των θεσμών και των εξουσιών ;Ποτέ ?

# Αλήθεια γιατί δεν ισχύει το αντίστοιχο με όλους τους υπολοίπους κλάδους και έχουν το αποκλειστικό προνόμιο τα αστικά κόμματα και οι βουλευτές Όπως έχοντας το ''πεπόνι και το μαχαίρι'' η Βουλή , άρα οι βουλευτές , να ασκούν διώξεις σε τέως υπουργούς - βουλευτές , αντί της εισαγγελίας , γιατί να μην ισχύει με όλους τους υπολοίπους κλάδους Γιατί αυτοί έχουν το προνόμιο και δεν το έχουν ΟΛΟΙ ? ( Μήπως θα διαπρέπουν τα συντεχνιακά συμφέροντα κατά της δικαιοσύνης ;)

# Άσε που η ΝΔ σας δοκιμάζει στέλνοντας σε τέως υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τα κλητήρια ώστε να γίνετε ''ρόμπα'' σε κοινωνικό επίπεδο κ. της ''αριστεράς'' υπερασπιζόμενοι το καθεστώς συγκέντρωσης πέραν της μιας εξουσίας σε πολιτικά κόμματα - πρόσωπα , άρα η φερόμενη αριστερά της χώρας μας αυταπόδεικτα τίθεται υπέρ ‘’χουντικών προνομίων‘’. 

Υφίσταται απόκλιση απόψεων μεταξύ των αστικών κομμάτων ? 

ΥΓ: Δεδομένου ότι σχεδόν επί δυο χρόνια έχουμε κατακλυστεί από δημοσιεύματα και θέσεις που προωθούν κάθετα τους εμβολιασμούς εμείς επιδιώκουμε πλέον να ακούμε και να βλέπουμε και τις αντίθετες απόψεις , διότι η δημοκρατία - σε όλους τους τομείς - διαμορφώνεται από την αντίθεση των απόψεων. 

* Τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν για χιλιάδες θανάτους , καθώς και παρενέργειες λόγω εμβολιασμού είναι δεδομένα, όμως ο χρόνος θα δείξει τι ακριβός έχει συμβεί διότι ουδείς ακόμα γνωρίζει τις μακροχρόνιες επιδράσεις - παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων. 

* Έχοντας το βασικό δεδομένο μόνο από ένα εμβόλιο 3,500 χιλιάδων θανάτων και πέραν των 100.000 χιλιάδων παρενεργειών μέσα σε λίγες βδομάδες έπειτα του εμβολιασμού τους σε άτομα 30 - 50 ετών , ποιος γνωρίζει με βεβαιότητα τις μακροχρόνιες παρενέργειες αυτών στους υπολοίπους ? ( Η δική μας υποχρέωση είναι αποκλειστικά η αναζήτηση της αλήθειας. Δεν είμαστε ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε ψεκασμένοι !)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελενα Ακρίτα υπάρχουν στη χώρα μας ψεκασμένοι και αψέκαστοι ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">