ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με την Αναστασία Τυράσκη: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (video)


Βροχερή θα είναι η σημερινή και αυριανή ημέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη με τις περισσότερες βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη.

Σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το βράδυ έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες, στα Δωδεκάνησα τοπικά ισχυρές. Όμως βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι, θα φτάνουν τα 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Αναστασία Τυράσκη, Φυσικός – Μετεωρολόγος ΕΜΥ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/33ZbnTr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με την Αναστασία Τυράσκη: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">