ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύπρος: Στην Αθήνα μεταφέρεται το 3χρονο αγόρι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια – Εμβολιάστηκαν οι γονείς


Στην Αθήνα πρόκειται να μεταφερθεί το τρίχρονο αγόρι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Μακάρειο νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η μεταφορά του στη Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ, καθώς και το Ισραήλ, με τις οποίες ήλθε σε επαφή του κυπριακό υπουργείο Υγείας τις τελευταίες ημέρες προκειμένου το παιδί να χειρουργηθεί δεν κατέστη εφικτή, εξαιτίας του ότι και οι δύο γονείς ήταν ανεμβολίαστοι έναντι της νόσου Covid-19.

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και διαβημάτων από το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, βρέθηκε λύση για το τρίχρονο αγόρι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια. Θα γίνει άμεση διακομιδή του στην Αθήνα και την παιδοχειρουργική κλινική «Μητέρα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Εντωμεταξύ, έπειτα από τις δυσκολίες που προέκυψαν, οι γονείς του παιδιού εμβολιάστηκαν τελικά με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://bit.ly/3r9pGxW
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύπρος: Στην Αθήνα μεταφέρεται το 3χρονο αγόρι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια – Εμβολιάστηκαν οι γονείς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">