ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρ. τεχνικών ΔΕΗ: Αποκαταστήσαμε το 90% των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση – 70 υποσταθμοί ακόμη χωρίς τάση (video)


Για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν, εν μέσω εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» στην ηλεκτροδότηση της Αττικής μίλησε στην ΕΡΤ ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.


«Έχουμε καταφέρει να αποκαταστήσουμε την μέση τάση σε πάνω από το 90% των προβλημάτων. Χθες είχαμε 1.045 υποσταθμούς εκτός τάσης, σήμερα έχουμε περίπου 65 – 70 υποσταθμούς εκτός τάσης. Θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Συγχρόνως κάνουμε έκκληση οι πολίτες να καλούν στο 11500 αν εξακολουθούν να έχουν βλάβη στην ηλεκτροδότηση».

Σαράντα ετών τα δίκτυα ηλεκτροδότησης

Μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» γιατί σε κάθε κακοκαιρία βιώνουμε τα ίδια προβλήματα με διακοπές ηλεκτροδότησης σε μεγάλα αστικά κέντρα ο κ. Μανιάτης επισήμανε ότι αυτό οφείλετε στην έλλειψη επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

«Η χώρα μας εδώ και δώδεκα χρόνια περνά οικονομική κρίση. Τα δίκτυα είναι πάνω από σαράντα χρονών και δεν έχουν πέσει χρήματα σε αυτά. Για να μην έχουμε προβλήματα θα πρέπει σε κάποια σημεία να υπάρξει υπογειοποίηση των γραμμών. 

Πρέπει να βρούμε λύσεις για να βελτιώσουμε τα υπάρχοντα δίκτυα ηλεκτροδότησης γιατί η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Πρέπει να δούμε, επίσης, και το ανθρώπινο δυναμικό που είναι ηλικίας 50 – 55 χρονών για να μην χαθεί η τεχνογνωσία που υπάρχει».

Απαντώντας στο πώς γίνεται η προτεραιοποίηση των βλαβών ο κ. Μανιάτης είπε ότι αφού κοπεί το ρεύμα στην περιοχή πρέπει να δοθεί πρώτα μεσαία τάση και για να γίνει αυτό απαιτείται χρόνος.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3r0rGIG

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Να που δεσπόζει η κλιματική αλλαγή. Η αποκατάσταση των βλαβών δεν έχει να κάνει με Τιτάνες, έχει να κάνει με υποχρέωση της εταιρίας η οποία χρεώνει το σύνολο των πολιτών του Ν.Αττικής.

Παράλληλα η πολιτεία φέρει τεράστια ευθύνη για τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα αναφορικά με την ΔΕΗ. Τα χρήματα πέφτουν σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς και με χιλιάδες φάν των πολεμικών εξοπλισμών , οι οποίοι όταν ισχύουν οι διακοπές ρεύματος είναι εξαγριωμένοι !!! 

Αναφορικά με την υπογειοποίηση των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος είχε μαλλιάσει η γλώσσα του Γιάννη Κουρδομένου από τον επανειλλημένα κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί σειρά ετών έχοντας μια σειρά ανεγκέφαλους τόσο της πολιτικής, όσο και της κοινωνίας που μας περιβάλλει, οι οποίοι ανέφεραν τι χρειάζονται τα υπόγεια καλώδια ? 

Πολύ απλά οι ληστοσυμμορίες που λυμαίνονται τον πολιτικό βίο, και την αυτοδιοίκηση της χώρας μας , σύμφωνα με τον τέως πρύτανη, μου έφαγαν 30 χρόνια ζωής ώστε να φτιάξουν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία , βίλες, εξοχικά, κότερα, και κωδικούς με εκατομμύρια.

Να που σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ επαληθεύει στο έπακρο όσα μετέδιδα από το τοπικό ραδιόφωνο το οποίο δίωξαν και κατάσχεσαν με λύσσα επανειλημμένα ώστε να φιμώσουν την αλήθεια, την πραγματικότητα , και το τι χρειάζεται ο τόπος μας.

Αναφορικά με φερόμενους ''αριστερούς'' , οι οποίοι μας εξαίρεσαν από τις εκλογές ώστε να στρογγυλοκαθίσει ο δικός τους κώλος σε όλες τις καρέκλες , δεν χρειάζεται να προσθέσουμε απολύτως τίποτα.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρ. τεχνικών ΔΕΗ: Αποκαταστήσαμε το 90% των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση – 70 υποσταθμοί ακόμη χωρίς τάση (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">