ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πώς αναμένεται να κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς


Με προβλήματα αναμένεται να λειτουργήσουν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η «Ελπίς» στην Αττική.

Ειδικότερα, τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας λόγω της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Με καθυστερήσεις 10 και 15 λεπτών εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού στο τμήμα Πειραιάς – Αττική και αντίστροφα, ενώ οι συρμοί του τραμ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους στις 8 το πρωί.

Επίσης, στις 8 το πρωί θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του Τραμ και στις 2 γραμμές.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3FYg7pQ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πώς αναμένεται να κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">