ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκινά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας


Ξεκινά η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Δημήτρη Λιγνάδη θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να δικαστεί για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα. Ο πρώην καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έφτασε λίγο μετά τις 9 στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού για το διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη.
Στο ΜΟΔ έχουν έρθει από νωρίς το πρωί τα θύματα τα οποία δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν τα όσα έγιναν. Στα δικαστήρια βρίσκεται και ο συνήγορος του Λιγνάδη, κ. Κούγιας, ο οποίος πρόκειται να ζητήσει πολυήμερη διακοπή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει. Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα ικανοποιηθεί από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.
Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/Zi4r1v7
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκινά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">