ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύκλοι υπ. Μετανάστευσης: Oι βανδαλισμοί στο εργοτάξιο της νέας δομής δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία


«Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές που έλαβαν χώρα, σήμερα, στο εργοτάξιο στη Βάστρια, σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφική τάση των νησιωτών που θέλουν να αφήσουν οριστικά πίσω τους το Μεταναστευτικό, παρά μόνο μια θλιβερή μειοψηφία που καταφεύγει στη βία με κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτήν, το λόγο από εδώ και πέρα, έχει η δικαιοσύνη» αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σχολιάζοντας τους εμπρησμούς και τις καταστροφές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων σήμερα το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βάστρια εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής ελεγχόμενης δομής για πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου «ο προγραμματισμός για την ολοκλήρωση του εθνικού συστήματος υποδοχής συνεχίζεται κανονικά. Δέσμευση του υπουργείου είναι να κλείσουν οι παλιές δομές, οι οποίες δυστυχώς παίρνουν ‘παράταση ζωής’, όσο καθυστερούν τα έργα».

Με πληροφορίες ΑΠΕ -ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/Ax7YUrc
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύκλοι υπ. Μετανάστευσης: Oι βανδαλισμοί στο εργοτάξιο της νέας δομής δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">