ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας:''Κοινό'' ψήφισμα υποκρισίας και φαρισαϊσμού


ΤΟ ''κοινό'' ψήφισμα υποκρισίας και φαρισαϊσμού από τους συνεταίρους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ και έτερους είναι ξεκάθαρο ότι πιστοποιεί τις κοινές τους πολιτικές γραμμές - καταβολές , καθώς και την συμπόρευση τους στον Ευρωπαϊκό και Νατοϊκό μονόδρομο.

Η εξαπατημένη ΚΟΙΝΩΝΙΑ από τα προαναφερόμενα αστικά κόμματα εξουσίας, τα οποία παρουσιάζονται στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Γλυφάδας ως δημότες χωρίς κομματικές ταυτότητες , ενώ είναι σαφές ότι εκφράζουν τις πολιτικές των κομμάτων τους , καθώς επίσης , των ολιγαρχικών κ.α. συμφερόντων τα οποία υπηρετούν δεν τάσσεται υπέρ κανενός.

Υποκρισία και Φαρισαϊσμός

Ακούσαμε δια στόματος όλων αυτών οι οποίοι/ες επί οκτώ συναπτά έτη έχουν προβεί σε παραχάραξη της λαϊκής - κοινωνικής εντολής, (χιλιάδων συμπολιτών μας οι οποίοι/ες ψήφισαν συγκεκριμένες προτάσεις μας ), να αναφέρουν ότι στηρίζουν τον διωκόμενο Ουκρανικό λαό , ενώ από κοινού υπονόμευσαν την τοπική δημοκρατία, την λαϊκή εντολή που απορρέει από τις εκλογές , και κυρίως τον διωκόμενο αυτόχθονα της Γλυφάδας.

Ακούσαμε επίσης να αναφέρουν:''Να μην υποστηρίξουμε τους ληστεμένους που μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν ;'' Μήπως όσοι προβαίνουν από το 2014 μέχρι και σήμερα σε καπηλεία κατά της λαϊκής εντολής ζουν σε γυάλα χωρίς την δυνατότητα να γνωρίζουν όσα έχουν μεθοδευτεί σε τοπικό επίπεδο ;

Υπονομεύουν τον Δήμο και τους δημότες και υιοθετούν τις προτάσεις μας !

Η πρόταση του Δημάρχου , ο οποίος σε αντίστοιχη δική μας κοινωνική πρόταση επιδότησε τον δημοσιοκόλακά του να μας χλευάσει και να μας υβρίσει δημόσια δεν αποδεικνύει περί τίνος πρόκειται ; O δημοσιοκόλακας αύριο θα αναρτήσει την πρόταση να μαζευτούν χρήματα των Γλυφαδιωτών για τους διωκόμενους Ουκρανούς ? Αυταπόδεικτα θα καταστεί γελοίος και ποταπός.

Η κοινωνία έχοντας βαθιά γνώση δεν υποστηρίζει κανέναν , και τάσσεται ξεκάθαρα κατά όλων των οργανωμένων ιμπεριαλιστών είτε αυτοί ονομάζονται Ρωσία, είτε ονομάζονται Ουκρανία, είτε ονομάζονται Ευρωπαϊκή Ένωση - ΝΑΤΟ , Αμερική, είτε ακόμα ονομάζονται νέα τάξη πραγμάτων , λευκή αδελφότητα, Παγκοσμιοποίηση , Ολιγάρχες , Μασόνοι - Σιωνιστές, κ.α.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας

Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ' όπου προέρχεται αυτή , όσους κινούν τα νήματα ώστε Έθνη και λαοί να οδηγούνται σε εμπόλεμες καταστάσεις , ( Πόλεμο ), και ειδικότερα για πολλοστή φορά καταδικάζουμε την σχεδόν καθολική υποκρισία και φαρισαϊσμό που διέπει τους φερόμενους εκπροσώπους της τοπικής μας κοινωνίας.

Η πλειονότητα των φαρισαίων και υποκριτών , οι οποίοι επέλεξαν ενδεδυμένοι τον κοινό μανδύα του κοινού ψηφίσματος των κοινών του Δήμου Γλυφάδας , ένα μανδύα ο οποίος αγγίζει επιδερμικά το φαινόμενο του ιμπεριαλισμού και των συνεπειών του σε επίπεδο Εθνών - Κρατών , ήταν σαφές ότι κινούνται ορμώμενοι των κομματικών και προσωπικών τους συμφερόντων καθώς και του φόβου που τους προκαλεί ο πόλεμος στην ευρύτερη περιοχή μας.

Επιλέγοντας στρατόπεδο , αντί της ουδετεροποίησης και ενός ψηφίσματος κατά του πολέμου χωρίς πλαίσιο υποστηρίξεως του ενός εκ των δυο έτερων χωρών, θέτουν όπως και ο Μητσοτάκης , ο οποίος έστειλε στρατιωτική ενίσχυση στην Ουκρανία, σε κίνδυνο το τόπο μας. Όχι άλλοι Αμερικανοκίνητοι. Μπουχτίσαμε.

Οι ''σύμμαχοί'' μας

Αν και δεν είναι του παρόντος να σας θυμίσω όσα ίσχυσαν επί Γερμανικής κατοχής στον Βόσπορο Γλυφάδας, στο Ελληνικό και τα Σούρμενα. Οι ''σύμμαχοί'' μας Άγγλοι βομβάρδιζαν το αεροδρόμιο του Ελληνικού και παράλληλα ισοπέδωσαν την συνοικία του Βοσπόρου Γλυφάδας καθώς και τμήμα του Ελληνικού και των Σουρμένων. Έχασαν την ζωή τους άδικα πολλοί συμπολίτες μας. 

Αρκετοί κάτοικοι της Γλυφάδας , του Ελληνικού, και των Σουρμένων, έντρομοι και έχοντας δίπλα τους τους νεκρούς και τραυματίες συγγενείς τους των ''παράπλευρων απωλειών'' έφυγαν όπως μπορούσαν προς Αθήνα ώστε να διακομίσουν τους τραυματίες. Θα σας σώσουν οι Αμερικανοί ; Ασφαλώς είναι σαφές ότι η πλειονότητα όσων βρίσκονται σήμερα στα δημοτικά δρώμενα του δήμου Γλυφάδας δεν κατοικούσαν εκείνη την περίοδο στην πόλη μας και δεν έζησαν στιγμές από την ΙΣΤΟΡΙΑ του τόπου.

Αυταπόδεικτα των δυο μέτρων και σταθμών 

Όταν ακούς δια στόματος αιρετών του Δήμου Γλυφάδας ότι κόπτονται να στηρίξουν τους διωκόμενους Ουκρανούς , ενώ οι ίδιοι/ιες επί σειρά ετών , αντί αρωγής και υποστήριξης υπονόμευσαν την λαϊκή εντολή στην κάλπη 4.600 χιλ. δημοτών η οποία αφορούσε πρόταση του υποφαινόμενου η οποία ενυπήρχε στο προεκλογικό πρόγραμμα τοπικής παρατάξεως είναι ξεκάθαρο ότι εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο την νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Είναι το λιγότερο προκλητικό να αναφέρουν την λέξη δημοκρατία άτομα τα οποία επί οκτώ ολόκληρα χρόνια από κοινού , όπως και το κοινό τους υποκριτικό ψήφισμα , έβαλαν στον γύψο μαζί με την τοπική μας κοινωνία και την τοπική δημοκρατία προς χάριν εξυπηρετήσεως , τόσο προσωπικών τους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων,  καθώς επίσης , και για την υπηρέτηση των ''αφεντικών'' τους της νέας τάξης πραγμάτων.

Η επίθεση του χωροφύλακα με ψευδή στοιχεία 

Αναφορικά με τον χωροφύλακα ο οποίος διατελεί κομματικό στέλεχος της ΝΔ και επιτέθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας '' το 5% θα επιβάλει στο 95% τις θέσεις του'' εμείς από το ανεξάρτητο κοινωνικό μας μετερίζι έχουμε να αναφέρουμε:Χωροφύλακα μήπως θυμάσαι όταν κινδύνευσε η ζωή του παιδιού σου αν ήρθε κάποιος δεξιός να παράσχει αίμα η μήπως ήταν κάποιος τέως κομμουνιστής ;

Επίσης, μήπως θυμάσαι τις πρακτικές σας όταν διατελούσατε στο Α/Τ Τερψιθέας που επιλεκτικά παίρνατε στο τηλέφωνο ορισμένους , ακόμα και του ΚΚΕ ,  όταν υπήρχε κάποιο ένταλμα συλλήψεως ώστε να τους πείτε να κρυφτούν , ενώ στον αντίποδα ουδέποτε το κάνατε σε πλειάδα έτερων δημοτών κατά των οποίων μεθοδεύατε ακόμα και καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις  ;

Επιπροσθέτως , γιατί αναφέρετε το 95% ; Σας έχουν ψηφίσει το 95% των δημοτών της τοπικής μας κοινωνίας ; Αυταπόδεικτα , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου συνολικά όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα λαμβάνετε τις ψήφους από το 60%. Το 30 - 40% που δεν σας ψηφίζει γιατί δεν το αναφέρετε ;

Η πρότασή μου εργαλειοποιήθηκε για τα συμφέροντα της κομματοκρατίας αντί της κοινωνίας 

Αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 υπήρχε η πρόταση δημιουργίας δημοτικού καναλιού το οποίο θα κάλυπτε τα δημοτικά συμβούλια, τις οικονομικές επιτροπές, καθώς επίσης συζητήσεις τοπικών θεμάτων.

Οι λήσταρχοι της τοπικής μας κοινωνίας, ( των αστικών κομμάτων ), οι οποίοι παρουσιάζονται με τον μανδύα των εκπροσώπων , ενώ κάλυψαν έπειτα των δημοτικών εκλογών αδιαφανώς πλειάδα παραταξιακών τους , ημετέρων , κολλητών , συγγενών , καθώς και ''δημοσιοκολάκων'' , εξασφαλίζοντας τους παχυλές αποδοχές, κ.α. προνόμια , υπονόμευσαν έως εσχάτων την λαϊκή εντολή 4.600 χιλ. Γλυφαδιωτών . 

Το θέμα είναι ότι ετεροχρονισμένα, το 2019,  επιλέγουν να θεσπίσουν ως αστικά κόμματα - κυβέρνηση την δική μου πρόταση ως θεσμό ο οποίος θα ισχύει σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αναφορικά με τους Ο.Τ.Α , παρέχοντάς τους την δυνατότητα των διαδικτυακών συμβουλίων και οικονομικών επιτροπών μέσω του WEB - ιντερνετ.

Αιδώς Αργείοι - δήθεν Γλυφαδιώτες 

Γαλουχημένοι στην ίδια κολυμπήθρα με τους Νεοδημοκράτες , παρακολουθούν τα ίδια ολιγαρχικά ''γαλάζια'' κανάλια , επί ΣΥΡΙΖΑ αδειοδότησαν μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής - ολιγαρχών αντί του συνόλου , οι αρχηγοί των κομμάτων τους θαρρεί κάποιος ότι έχουν κοινό γραφιά ομιλιών και ανακοινώσεων , φορούν τα ίδια ρούχα , πρεσβεύουν τα ίδια συμφέροντα , προσκυνημένοι στα λόμπι των ισχυρών , με κοινές γραμμές , κοινά ψηφίσματα  και κοινές πρακτικές κατά του αγώνα δικαίωσης κάθε εργάτη και πρωτεργάτη.

Όλα πλέον δικά σας για τα κοινά συμφέροντα προσωπικά και κομματικά σας

Μέλη των αστικών κομμάτων , δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι , τέως ευρωβουλευτές , βουλευτές , πρόεδροι ΜΚΟ , ΔΕΚΟ , του δημοσίου , διοικητές , διευθυντές ,  εκδότες , αργόμισθοι , συνταξιούχοι , και πλέον από το 2014 ληστεύοντας και τις προτάσεις μας.

Όσοι/ες θεωρείται ότι υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα μπορείτε να πείτε στους συμπολίτες μας στον Δήμο Γλυφάδας πως ονομάζεται η υπονόμευση της λαϊκής εντολής - ώστε να δικαιωθεί ο ληστεμένος και διωκόμενος πρωτεργάτης της Ραδιοφωνίας - όταν από κοινού τον ληστέψατε και εσείς ως κόμματα (ΝΔ , ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ) ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ:Αλήθεια όσοι υποκριτές και υποκρίτριες δήθεν τάσσονται κατά του πολέμου , επιλέγοντας να υπονομεύσουν την λαϊκή εντολή 4.600 Γλυφαδιωτών δεν μας κήρυξαν τον πόλεμο ; Τελικά , ακόμα και σήμερα, για τις πλειάδα διώξεων που δέχτηκε ο αυτόχθονας της Γλυφάδας ώστε να σιγήσει η ανεξάρτητη τοπική ραδιοφωνία , καθώς επίσης , για την υπονόμευση της λαϊκής εντολής και της προτάσεώς μας την οποία ληστέψατε ως αστικά κόμματα όπως και τους εξοπλισμούς μας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν έχετε να αναφέρετε το ελάχιστο ;

- Οι προτάσεις σας είναι χιλιοειπωμένες , δεν είναι ούτε καινούργιες ούτε καινοτόμες , ούτε πρωτοποριακές. ( Βλέπε εικόνα ). Αρπάζεται όσα προτάθηκαν επί ειδικού σκοπού ώστε να τα οικειοποιείστε για τα προσωπικά και κοινά κομματικά σας συμφέροντα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας:''Κοινό'' ψήφισμα υποκρισίας και φαρισαϊσμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">