ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

0 καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ηλιόλουστη μέρα την Τρίτη – Πώς θα είναι ο καιρός την Μ. Εβδομάδα (video)


Την Τρίτη η ημέρα θα είναι ηλιόλουστη σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Από Τετάρτη θα αναπτυχθούν κάποιες αραιές νεφώσεις, πρώτα στα δυτικά, οι οποίες την Παρασκευή θα καλύψουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τοπικές βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα του Σαββάτου ενώ θα έρθει και λίγη σκόνη από την Αφρική.


Την Κυριακή και τη Μεγάλη Δευτέρα θα έχουμε τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, μάλιστα στις κορυφές των βουνών στα βορειοδυτικά θα πέσουν και λίγα χιόνια.

Από Μ. Τρίτη έως Μ. Παρασκευή ο καιρός θα είναι χωρίς βροχές. Σταδιακά θα ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία. Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα είναι ενδεικτικά στους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου, χωρίς προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βορειοανατολικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε, επίσης, λιακάδα με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου

Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Φυσικός Μετεωρολόγος (ΜSc.) FRMetS

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/ZH3qCd8
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 0 καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ηλιόλουστη μέρα την Τρίτη – Πώς θα είναι ο καιρός την Μ. Εβδομάδα (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">