ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δίκη για τον θάνατο Ζ. Κωστόπουλου: Ολοκληρώνονται οι απολογίες των κατηγορουμένων – Σήμερα αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα


Με την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων για τον θάνατο του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου  συνεχίζεται σήμερα η δίκη και αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση μετά από δεκαέξι δικάσιμους.

Σε προηγούμενες δικασίμους έχουν ήδη απολογηθεί οι δύο καταστηματάρχες και οι τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι από τον Οκτώβριο δικάζονται για τον  θάνατο του 33χρονου τον Σεπτέμβριο του 2018. Απολογούμενοι, οι δύο επιχειρηματίες της περιοχής κυρίως, υποστήριξαν πως η είσοδος του Ζακ στο κοσμηματοπωλείο ήταν ληστεία και πως μόνο τους μέλημα ήταν να τον κρατήσουν εντός του χώρου ώστε να συλληφθεί από την Αστυνομία. Σήμερα απολογείται και ο τελευταίος αστυνομικός.

Ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποτιμήσει όσα καταγράφονται στην δικογραφία για τον θάνατο “σε δημόσια θέα” του ακτιβιστή και όσα προέκυψαν από την διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, τις καταθέσεις ιατροδικαστών, αυτοπτών και ειδικών επί του βιντεοληπτικού υλικού και τα στοιχεία του υλικού που έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του Κωστόπουλου πριν καταλήξει στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος που προβλήθηκαν στο δικαστήριο.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/jtypghW
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δίκη για τον θάνατο Ζ. Κωστόπουλου: Ολοκληρώνονται οι απολογίες των κατηγορουμένων – Σήμερα αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">