ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – Αλλαγή του καιρού και πρώτες ενδείξεις για βροχές το Πάσχα


Καλός θα παραμείνει ο καιρός μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ στη συνέχεια και κυρίως από την Κυριακή των Βαΐων περιμένουμε αλλαγή με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια αλλά και χιόνια στα εκεί ορεινά, σταδιακή πτώση θερμοκρασίας, ενώ θα έχουμε και αφρικανική σκόνη στα δυτικά και νότια.

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και τη Μ. Δευτέρα αλλά και τη Μ. Τρίτη με τα κυριότερα φαινόμενα στα ανατολικά, ενώ από τη Μ. Τετάρτη μέχρι και τη Μ. Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση τα δυτικά και βόρεια όπου θα εκδηλώνονται ακόμα τοπικές βροχές.

Από τα τωρινά τουλάχιστον στοιχεία, Πάσχα με καλό καιρό φαίνεται ότι θα περάσουν οι κάτοικοι στα ανατολικά και νότια της χώρας, σε αντίθεση με τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα έχουμε τοπικές βροχές, ενώ και η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι κατά διαστήματα βροχερή.

ΣΗΜΕΡΑ
Αρκετή ηλιοφάνεια, ανατολικοί και βόρειοι άνεμοι 3-5 και στο Ν. Ιόνιο έως 6 μποφόρ και μικρή άνοδος θερμοκρασίας, έως 21-23 βαθμούς στα ηπειρωτικά και έως 18-20 στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια, ανατολικοί και βόρειοι άνεμοι 3-4 κι από το βράδυ στα ανατολικά έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές στα γύρω ορεινά το μεσημέρι – απόγευμα, μεταβλητοί κι από το απόγευμα νότιοι άνεμοι έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές και τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά. Ανατολικοί και βόρειοι άνεμοι 4-6 και στο Ν. Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και μικρή περαιτέρω άνοδος θερμοκρασίας.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/q4cY65L
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – Αλλαγή του καιρού και πρώτες ενδείξεις για βροχές το Πάσχα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">