ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Ξεκίνησαν σήμερα, 11 Απριλίου, στο δήμο Αθηναίων οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου του. Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 2022-2023, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνεται έως τις 23 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Επίσης, τόσο οι αιτήσεις όσο και δικαιολογητικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και αφορούν: Νήπια, γεννημένα το έτος 2019 και έως την 31/03/2020 (ηλικία βρεφών από 6 μηνών έως 2,5 ετών) και βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2020 έως και την 31/03/2022 (ηλικία νηπίων από 2,5 ετών έως 4 ετών ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν την αίτηση αλλά και περισσότερες σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει το μεγαλύτερο δίκτυο βρεφονηπιακών σταθμών των Βαλκανίων και είναι δυναμικότητας φιλοξενίας 4.551 παιδιών σε 68 βρεφονηπιακούς σταθμούς. Το 1/3 των θέσεων είναι για βρέφη και τα 2/3 για νήπια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/l8Maqk1
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">