ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθη 23χρονος για αρπαγή 17χρονης στον Κολωνό


Καταγγελία για απαγωγή 17χρονης στην περιοχή του Κολωνού ερευνά η αστυνομία. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι την άρπαξαν από το δρόμο και την κρατούσαν για δύο ημέρες με τη βία σε διαμέρισμα δύο αλλοδαποί. Όπως είπε η ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν και να καλέσει σε βοήθεια. Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον δεύτερο που αναζητείται.

Ειδικότερα, συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), 23χρονος αλλοδαπός για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων.

Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ η 17χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν κακοποιήθηκε.

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης (28/4), την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας την στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέλησή της.

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει το βράδυ του Σαββάτου και να καλέσει σε βοήθεια. ‘Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο αλλοδαπό, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο της Αττικής για εξέταση και στη συνέχεια παρελήφθη από συγγενικό της πρόσωπο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/gW91viR
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθη 23χρονος για αρπαγή 17χρονης στον Κολωνό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">