ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ η κλοπή μοτοσικλέτας στον Πειραιά μπροστά στα μάτια ανυποψίαστης γυναίκας


Δύο μαυροφορεμένοι άνδρες φορώντας κράνη έκλεψαν την Τετάρτη (11/5) στις 7:30 το πρωί στα Καμίνια του Πειραιά, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού μπροστά στα μάτια ανυποψίαστης γυναίκας, όπως καταγράφεται σε βίντεο που μεταδίδει αποκλειστικά η ΕΡΤ και ο ρεπόρτερ Κώστας Παπαδόπουλος.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο μαυροφορεμένοι άνδρες φτάνουν στο σημείο με μια μηχανή και πλησιάζουν την μοτοσικλέτα που έχουν εντοπίσει και θέλουν να κλέψουν. Ο ένας εκ των δυο δραστών σπάει το λουκέτο που έχει και στη συνέχεια το τιμόνι, ενώ ο δεύτερος κοιτάει μην τυχόν τους βλέπει κάποιος. Εκείνη τη στιγμή βγαίνει μια γυναίκα από το σπίτι της και κατευθύνεται στο αυτοκίνητό της και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, στην αρχή τους κοιτάζει παγωμένη και μετά βάζει τις φωνές. Οι δράστες ωστόσο δεν πτοήθηκαν και παίρνουν τη μηχανή σπρώχνοντάς τη και κάνοντας τη γνωστή μέθοδο: ο ένας πατάει τη μηχανή του άλλου φεύγουν από το σημείο.

Σημειώνεται ότι πολύ κοντά βρίσκεται και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οι αρχές αναζητούν τους δράστες σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/9IjfAuC
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό: Καρέ-καρέ η κλοπή μοτοσικλέτας στον Πειραιά μπροστά στα μάτια ανυποψίαστης γυναίκας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">