ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H EΡΤ στη Eurovision: Τα προγνωστικά δείχνουν την Ελλάδα στον τελικό


Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Στις δέκα αρχίζει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision. Έπειτα από εντατικές πρόβες, η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, είναι πανέτοιμη να μας μαγέψει και να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο Τορίνο, Άγις Μενούτης, η ελληνική συμμετοχή είναι ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη απόψε. Στη χτεσινοβραδινή γενική πρόβα τη βαθμολογία τους έδωσαν οι εθνικές επιτροπές και η Αμάντα Γεωργιάδη καταχειροκροτηθηκε για την ερμηνεία της από τους δημοσιογράφους στο Κέντρο Τύπου.

Κατά τον απεσταλμένο της ΕΡΤ «τα προγνωστικά λένε ότι Ελλάδα, Ουκρανία και Νορβηγία θα είναι τα τρία φαβορί κι από ότι φαίνεται η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πρώτη στη χθεσινή γενική πρόβα όπου ψήφισαν οι 17 εθνικές επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν στον Α΄ημιτελικό καθώς και οι επιτροπές της Γαλλίας και της Ιταλίας. Από εκεί και πέρα Αρμενία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Λετονία αναμένεται να είναι μέσα στη δεκάδα ενώ αουτσάιντερ θεωρούνται Μολδαβία, Αυστρία και Αλβανία».

Η Λάουρα Παουζίνι, ο Μίκα και ο Αλεσάντρο Κατελάν είναι οι οικοδεσπότες του Πρώτου Ημιτελικού ενώ απόψε είναι η σειρά του τηλεοπτικού κοινού, για να ψηφίσει. Το αποτέλεσμα αυτό και το χτεσινό των επιτροπών θα καθορίσουν τις δέκα χώρες, που θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Αποστολή στο Τορίνο: Άγις Μενούτης

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/jvqBcMK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H EΡΤ στη Eurovision: Τα προγνωστικά δείχνουν την Ελλάδα στον τελικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">