ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Γιαννακοπούλου: Απαράδεκτα και καταδικαστέα τα σχόλια σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου


Με δήλωση της η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, ασκεί κριτική στα σχόλια που έγιναν σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά μια γυναικά πολιτικός βρίσκεται αντιμέτωπη με απαράδεκτα σεξιστικά σχόλια. Αυτή τη φορά ήταν η Έφη Αχτσιόγλου.

Και τα απαράδεκτα αυτά σχόλια είναι καταδικαστέα και άκρως προβληματικά για τον πολιτισμό μας. Κανείς δεν μπορεί με τρόπο ρατσιστικό και σεξιστικό να κάνει σχόλια για την εμφάνιση κανενός.

Κανείς δεν μπορεί να γράφει αθλιότητες κατά οποιασδήποτε και οποιουδήποτε, η δε πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα της καθεμίας και του καθενός μας δεν μπορεί να βαθμολογείται με βάση την εμφάνιση μας, με βάση το αν είμαστε πολύ αδύνατες η πολύ εύσωμες, ντυμένες, βαμμένες, χτενισμένες «σωστά» ή όχι.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε μέχρι να αφομοιωθούν τα αυτονόητα και να κατακτήσουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό και κουλτούρα.

Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλες και όλοι μας».

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/7WU51tQ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Γιαννακοπούλου: Απαράδεκτα και καταδικαστέα τα σχόλια σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">