ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν είναι δυνατόν - Υπάρχουν Έλληνες/ιες που πιστεύουν ότι θα τους σώσει ο Γιαννακόπουλος !


Και όμως, σε τούτη τη ρημάδα χώρα, σήμερα, υπάρχουν εκατομμύρια νεοέλληνες - νεοελληνίδες οι οποίοι πιστεύουν ότι θα τους σώσει ένα άτομο από την οικονομική και επιχειρηματική ολιγαρχία. 

Άρχισαν λοιπόν να γίνονται ακόλουθοι του Γιαννακόπουλου στο Instagram και να τον αποκαλούν ''πατριώτη'' για ορισμένες κορώνες τις οποίες αναρτούσε , όμως , για πολλοστή φορά , οι νεοέλληνες/ιδες ''λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο''. 

Χιλιάδες λογάριαζαν χωρίς να υπολογίζουν επαρκώς τον παράγοντα χρήμα , και ασφαλώς αυτό είναι αξιοπερίεργο , διότι άπαντες προσβλέπουν στο χρήμα. 

Ρε νεοέλληνες που αποσκοπούν προτίστως όσοι σχηματίζουν πάσης φύσεως ''κόμματα'' , επιχειρήσεις, ομίλους, κ.α ; Αποσκοπούν στην σωτηρία του Έθνους - της πατρίδας ; Όπως ο κάθε ένας - μια από εσάς προσβλέπει προτίστως στην προσωπική του ευημερία , όφελος και υγεία , καθώς και της οικογενείας του , το ανάλογο κάνει και κάθε επιχειρηματίας.

Τόσο απλά ο Γιαννακόπουλος έβαλε πάνω από τον πατριωτισμό τον οποίο παρουσίαζε από τα sosial media το προσωπικό του όφελος. ( Γιατί όλοι εσείς τι θα βάζατε ;) Πήρε  δέκα εκατομμύρια από τους κυβερνώντες και με αυτό το ποσό έκαναν τον Γιαννακόπουλο να το βουλώσει αναφέρουν σε πολλά δημοσιεύματα.

Από τα μπινελίκια και τις πατριωτικές κορώνες, στις αγκαλιές και τα φιλιά με τους πιο μισητούς υπουργούς της κυβέρνησης!

Οι ελπίδες όσων ευελπιστούσαν ότι ο Γιαννακόπουλος θα κατέβει στην πολιτική ώστε να σωθεί ο τόπος και η κοινωνία γκρεμίστηκαν συθέμελα.

Η φωτογραφία είναι από τις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στον Γέρακα, οι οποίες εγκαινιάστηκαν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, παρουσία των κυρίων Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Θάνου Πλεύρη, Υπουργού Υγείας. 

ΥΓ: Εδώ δεν σώθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευκολόπιστοι/ες οι οποίοι ψήφισαν ΝΔ για την μεγάλη ''ανάπτυξη'' στο Ελληνικό. Αν δεν μπορεί ούτε ο Λάτσης να ''σώσει'' χιλιάδες νεοέλληνες/ιδες θα τους έσωζε ο Γιαννακόπουλος ?

 Οι ευκολόπιστοι/ες ψάξτε το θέμα λίγο καλύτερα, και αναλογιστείτε , μήπως μπορούν να σας ''σώσουν'' όσοι έχουν ''καεί'' , τόσο από τα αστικά πολιτικά κόμματα, όσο και τους οικονομικούς ολιγάρχες ; Εννοώ ότι η ''σωτηρία'' αφορά εσένα και εμένα , άρα δεν μπορεί να προέλθει από τους ''άλλους'', και ειδικότερα απ' όσους σε έχουν ''κάψει''. Για όλους αυτούς είσαι ''καμένος/η''. 

- Ασφαλώς ένας οικονομικός παράγοντας, για την αύξηση των εσόδων του από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, δίνει ψωμί σε μερικές δεκάδες η εκατοντάδες οικογένειες , όμως , όπως γνωρίζεται η χώρα μας απαρτίζεται από 10 εκατομμύρια πολίτες. Ποιος έχει τη δυνατότητα κάλυψης του συνόλου , αν ο ίδιος/α δεν ''κουνήσεις'' τα χέρια και τα πόδια σου ?

- Φιλοσοφήστε το λίγο , άλλωστε στη χώρα των μεγάλων Φιλοσόφων βρίσκεστε ...άσχετα αν στις μέρες μας, αντί η πλειονότητα να φιλοσοφεί, αρκείται σε όσα της ''σερβίρουν'' οργανωμένα πολιτικοοικονομικά κέντρα.




Επισήμανση:
Εμένα κάποιες κυρίες - συμπολίτισσές μας - όταν με είδαν και με αναγνώρισαν είπε η μια στην άλλη '' Κοίτα να δεις από που ψωνίζει. Από τους Γερμανούς ''. Στον αντίποδα, δεν είδα να αναφέρουν κάτι για τις πέντε Μερσεντές οι χιλιάδες οι οποίοι/ες θεωρούσαν ότι θα τους ''σώσει'' ο πατριώτης Γιαννακόπουλος, είτε για τις Μερσεντές του δημάρχου Γλυφάδας, τους Φοίνικες Βραζιλίας, και τα Τουρκοαραβικά δημοτικά λεωφορεία.  ( Ποιοι τον ψήφισαν τον Δήμαρχο , και με τα χρήματα ποίων αγοράστηκαν τα προαναφερόμενα ; Επίσης, τα ''κάρα'' ,( τενεκέδες με ρόδες ), που βλέπω έξω από τα σπίτια τους Ελληνικά είναι ; 

- Επιπροσθέτως, τα  εκατομμύρια ευρώ για ηλεκτρικά κ.α. λεωφορεία, τράμ, μετρό, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα, κ.α. η κυβέρνηση σε ποιούς τα παρέχει ; Γνωρίζεται να υπάρχει κάτι Ελληνικό ; Είναι σαφές ότι οι οικονομικοί ολιγάρχες της χώρας μας είτε μιντιάρχες είναι , με κανάλια και εφημερίδες, είτε φαρμακοβιομήχανοι, είτε με αλυσίδες τζόγου, είτε του στύλ Λάτσης. Ένα τενεκέ με τζάμια , με ένα μοτέρ ,μια μπαταρία και ένα σασί δεν είναι ικανοί να κατασκευάσουν σε τούτη τη χώρα !

- Παρέκαμψα επιμελώς να αναφέρω τις λιμουζίνες των 300 της Βουλής. Ποιοι τις πλήρωσαν ? Μη ξεχνάς τις χρησιμοποίησαν και οι Συριζαίοι.

- Παρεπιμπτόντως αυτοί οι Συριζαίοι που ήθελαν εξουσία και προνόμια πέντε χρόνια γκαβομάρα είχαν ώστε να εξοπλίσουν τον ΟΑΣΑ ; ( Κύριε ''Πρόεδρε'' βλέπεις πως υλοποιούνται τα αυτόνομα ηλεκτρικά ; Γίνονται , γίνονται ; )


- Το αναφέρω διότι το χρονικό διάστημα που ήταν πρόεδρος του ΟΑΣΑ συμπολίτης μας ζήτησα δημόσια μέσω ανάρτησης να μου δώσει ένα αποσυρμένο λεωφορείο να το μετατρέψω σε ηλεκτρικό και ουδέποτε έλαβα μια απάντηση. 

- Τόσο άχρηστοι είναι άπαντες οι προσληφθέντες στο μηχανοστάσιο του ΟΑΣΑ που δεν μπορούν να μετατρέψουν σε ηλεκτρικό ένα λεωφορείο και απαιτείται να διαθέτουμε εκατομμύρια στους ξένους ?  Μπαταρίες λιθίου και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απαιτείται δεν είναι διαστημική επιστήμη. 

- Αν ο Μητσοτάκης δεν ήταν ανάλογος του Τσίπρα όφειλε να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτόν τον τομέα για κάτι αμιγώς Ελληνικό. Εννοούμε αγοράστε τα Γαλλικά, Κορεάτικα, Γερμανικά κ.α., όμως στην συνέχεια δώστε έμφαση να παραχθεί και κάτι στην δική μας χώρα. 

- Ο Ηλίας Γαγανέλης δημιούργησε τη Replicar το 2008, λίγα χρόνια μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία και αφού είχε ανοίξει πρώτα το δικό του φανοποιείο. Η ιδέα ήταν να κατασκευάσει καλής ποιότητας ρεπλίκες μοντέλων της Porsche που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 1950 και ενδιαφέρουν όσους ασχολούνται με την ιστορία του αυτοκινήτου. Η εταιρεία, που μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα απο 100 αυτοκίνητα σε 17 χώρες, κατασκευάζει δύο μοντέλα. Την 356 Speedster και την 550 Spyder.  

 

 - Αν μια κυβέρνηση στηρίξει αυτόν τον άνθρωπο και έτερους με τις ίδιες γνώσεις και μεράκι δεν μπορούν εξ' ολοκλήρου να παράξουν Ελληνικά Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα ; ( Ο Γιαννακόπουλος ήταν απλά το ''όχημα''. Γνωρίζεις τι θα μπορούσε να παραχθεί με τα δέκα εκατομμύρια ευρώ με Ελληνική ταυτότητα αντί για φάρμακα - χημείες και κονόμες ?)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν είναι δυνατόν - Υπάρχουν Έλληνες/ιες που πιστεύουν ότι θα τους σώσει ο Γιαννακόπουλος ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">