ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θερμά συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία στη «χρυσή» Ελίνα Τζένγκο


Ιστορικές στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, καθώς χθες το βράδυ προστέθηκε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Η Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό με βολή στα 65,81μ.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια απέστειλε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας μας.

«Τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο!», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter. «Η 19χρονη αθλήτριά μας στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, απέδειξε ότι το μέλλον της αξίζει. Θερμά συγχαρητήρια!», προσθέτει.

«Τέταρτο χρυσό για την Ελλάδα!», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του. «Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο αυτή τη φορά στον ακοντισμό από την ασυναγώνιστη 19χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ελίνα Τζένγκο. Συγχαρητήρια!», προσθέτει.

Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελίνα Τζένγκο αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Twitter, σημειώνοντας ότι «αυτόν τον δύσκολο Αύγουστο, οι αθλήτριες και οι αθλητές μας μας δίνουν τη συλλογική χαρά που έχουμε ανάγκη». Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Η Ελίνα Τζένγκο κάρφωσε το ακόντιο στα 65,81 μέτρα και έγινε η τρίτη “χρυσή” Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα για την Ελλάδα, μετά την Άννα Βερούλη και τη Μιρέλα Μανιάνι. Αυτόν τον δύσκολο Αύγουστο, οι αθλήτριες και οι αθλητές μας μας δίνουν τη συλλογική χαρά που έχουμε ανάγκη».

Θερμά συγχαρητήρια από το ΠΑΣΟΚΚίνημα Αλλαγής στην Ελίνα Τζένγκο, πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό. “‘Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, άλλη μία φορά ο ελληνικός αθλητισμός στην κορυφή“, επισημαίνεται σε ανάρτηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Twitter.

«Συγχαίρουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελίνα Τζένγκο που επικράτησε στον τελικό του ακοντισμού με εκπληκτική βολή στα 65,81 μέτρα! Το χρυσό της Ελίνας έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες τεράστιες επιτυχίες των αθλητών μας που μας κάνουν πολύ περήφανους στο Μόναχο! Σας ευχαριστούμε» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/wfcBsWh
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θερμά συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία στη «χρυσή» Ελίνα Τζένγκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">