ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβερνούν με ψέματα «Στο ελληνικό κτηματολόγιο ήταν δηλωμένη η νησίδα στον Έβρο»

 


«Στο ελληνικό κτηματολόγιο ήταν δηλωμένη η νησίδα στον Έβρο» 

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Μετανάστευσης και Ασύλου, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας διευκρινίσεις για το καθεστώς κυριαρχίας της νησίδας που βρέθηκαν οι 39 πρόσφυγες.

Καθώς «η νησίδα αυτή φέρεται εγγεγραμμένη στο Εθνικό Κτηματολόγιο, ως ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου, η εγγραφή της στο Ελληνικό Κτηματολόγιο είναι σε αντίθεση με τα στοιχεία της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Στρατού;» διερωτώνται, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί που υπογράφουν την ερώτηση.

«Η νησίδα όπου χάθηκε το πεντάχρονο παιδί, φαίνεται πως είναι εγγεγραμμένη στο ελληνικό κτηματολόγιο, δηλαδή ήταν σε ελληνικό έδαφος. 

Η Κυβέρνηση κρύβει τις ευθύνες της στη δογματική της πολιτική σε σχέση με το μεταναστευτικό, με τους πρόσφυγες και με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στου ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης που έκανε λόγο για «πατριωτισμό του γλυκού νερού». 

Σημείωση του Γ.web: Από την πρώτη στιγμή παρακολουθούσαμε όσα είχαν ανακοινωθεί από την πλευρά δημοσιογράφων και sosial για όσα επικρατούσαν στον Έβρο, καθώς επίσης, όσα κατόπιν εορτής διεύψευδαν από την πλευρά της κυβέρνησης, και παράλληλα την ειρωνία που υφίστατο στα sosial media αναφορικά με τους μετανάστες.

Ειδικότερα, πλειάδα ''γαλάζιων'' παπαγάλων με περίσσευμα θράσους και ειρωνίας ύβριζαν και κορόιδευαν και αποκαλούσαν απατεώνες όσους διακινούσαν την είδηση !

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, αναφορικά με την νησίδα και ότι το στίγμα της αφορά περιοχή εγγεγραμένη στο Ελληνικό κτηματολόγιο, αν πράγματι επαληθευτεί και στην Βουλή η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της εξαπατούν κατά συρροή τον Ελληνικό λαό.

H πραγματικότητα είναι ότι και τοπικά , σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, τα ψέματα που ακούστηκαν ώστε να εξασφαλίσουν τον Ο.Τ.Α το 2014 είναι απερίγραπτα, ενώ το θέμα είναι ότι: Eπειτα από δυο εκλογικές διαδικασίες, και οκτώ χρόνια διοικήσεως του δήμου, δεν έχουν καλύψει τις εξαγγελίες τους !

# Ψέματα μας έλεγε η προηγούμενη κυβέρνηση , ψέματα και η σημερινή, ψέματα μας έλεγε η προηγούμενη δημοτική αρχή ψέματα και η τωρινή.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβερνούν με ψέματα «Στο ελληνικό κτηματολόγιο ήταν δηλωμένη η νησίδα στον Έβρο» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">